Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Satılık XL 650 V TRANSALP
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
(11-11-2011, 08:55 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alana satana hayırlı olsun inşallah.

Gerçekten temiz bir makina.

Bizim Deli Murat abimiz Transalp istiyordu ne oldu sesi çıkmıyor:]

Emocum transalp biliyorum ama o kadar mangır yok bende ...
12 bin çıkmaz taksite bağlasak gene çıkmaz, zaten alacağım motoruda biraz borçla alıcam..
(11-11-2011, 11:20 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emocum transalp biliyorum ama o kadar mangır yok bende ...
12 bin çıkmaz taksite bağlasak gene çıkmaz, zaten alacağım motoruda biraz borçla alıcam..

Bizim sayman'dan destek istiyelim :]
halleder o bir şekilde
(11-11-2011, 09:43 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Muraaaatttttt....
Transalp alp Transalp iyidir.. bu motor daha iyidir.:çiçek:

Fazla borç aşık usandırırmışş, ben o kadar dara gelemem Cihan abi :çiçek::çiçek:
Saymaaaaannnnn saymanı getirinn bana ,, :]:] :delü::delü::delü:
Bakımlı ve oldukça temiz bir motor alanada satanada hayırlı olsun şimdiden :çiçek:
(11-11-2011, 11:34 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bakımlı ve oldukça temiz bir motor alanada satanada hayırlı olsun şimdiden :çiçek:

Satan olarak sağolda alan yok yav daha :)
hayırlısı olsun serkan ben çok istiyorum fakat ayaklar yere basmıyor çözüm olsa kaçırmam dilerim en kısa sürede satarsın ve baklavaları yeriz.
hadi hayırlsı sayın abim güzel hoş motor inşallah rahat satarsın
Arkadaşlar alan yokmu yahu baklavadan vazgeçebilirim heran :)
(11-14-2011, 08:23 AM)applei Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar alan yokmu yahu baklavadan vazgeçebilirim heran :)

Hadi millet alsın biri artık bu motor kaçmazzz :alkış: :]
Sayfa: 1 2