Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Honda RC-E Konsept Motor...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
honda-rc-e-electricsupersports-motorcycle.jpg

Honda RC-E
Honda gelecek ay yapilacak olan Tokyo Moto show da 9 yeni konsept sergileyecek.
Bunlardan bir tanesi de RC-E modeli.
250cc sasesine oturtulmus bu motosikletin motoru elektirikli.
Brembo frenler ve Ohlins amortisörlerle yarisa hazir bir görünüm sergileyen RC-E hakkinda ne yazikki simdilik daha fazla bilgiye ulasamadim.
Ama sabredin, aralik ayina sunun surasinda ne kaldi ki!!!

honda-rc-e-electricsupersports-motorcycle-0.jpg
Gelecekte motosikletlerin tipleri böyle olacaksa gelişmesin abi
Debriyaj balatası ve sistemi çok ilginç yağ yok açıkta sistem :)
Abi tipi güzelde ses yok bu makinalarda yahu :hö:
Birde çocuklarımız elektrikli motorlara binecek ona üzülüyorum ben :.(
(11-18-2011, 07:54 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi tipi güzelde ses yok bu makinalarda yahu :hö:
Birde çocuklarımız elektrikli motorlara binecek ona üzülüyorum ben :.(

Bu motorda eksoz bile yok :):):)
(11-18-2011, 08:07 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu motorda eksoz bile yok :):):)

egzos parasındna yırttı cocuklar :]
(11-18-2011, 08:16 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(11-18-2011, 08:07 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu motorda eksoz bile yok :):):)

egzos parasındna yırttı cocuklar :]

Yok benim korkum, artık bu makinaları standart böyle üretip satarken eksoz ekleme, yok cam takma gibi ayrıca ücret istenebilir :kötü:
(11-18-2011, 08:25 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok benim korkum, artık bu makinaları standart böyle üretip satarken eksoz ekleme, yok cam takma gibi ayrıca ücret istenebilir :kötü:

iyide egzos'u nereye takacaklar ? ses cıkaran bir şey yok. aküden çalışan bir motor. süpürge makinası sesi gibi
sen kullan kullan benzini kirlet doğayı sonra çocuklarımız elektriklimi kuıllanacak diye sitem et olacak işmi
çok füturistik...minimalist ve alında binelim :)
Sayfa: 1 2