Abi sen ; 5 'C hava sıcaklığında , saatte 120 km hızla giden bir motosikletin üzerindeki bir sürücünün kemik ısısının(soğukluğunun) hesabınıda yapabilir misin ?
( ha birde totosunun)
(11-28-2011, 11:59 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (11-28-2011, 11:51 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kıçmız donsa da, zaturre olsak da gezeceğiz.
Acayip bileylendim ve hırs yaptım.
Hadi araziye çıkalım :]
arazii ama motorum girmez oralara :.(
(11-28-2011, 02:44 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi sen ; 5 'C hava sıcaklığında , saatte 120 km hızla giden bir motosikletin üzerindeki bir sürücünün kemik ısısının(soğukluğunun) hesabınıda yapabilir misin ?
( ha birde totosunun)
Nereye varacağız buradan?
Gidilen yerler ,çekilen fotoğraflar,yapilan arkadasliklar çok güzel.Ben bir doğa aşığı olarak fotolara baktikça keşke bende olsaydim diyesim geliyor.Bir daha ki gezi programina katilmayi cok isterim.
SİZİDE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ.
(11-28-2011, 06:21 PM)leather_engineer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]SİZİDE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ.
Ya Mümin asıl olay kahramanı neredesin? Fotolar nerede?
Tatil günlerime denk gelirse gelirim elbet.
Burdayım. fotolar facete yüklü. dün yükleme yaptım.
Atın bakalım havanızı gezdiniz tozdunuz köftelerede diyecek yok eğer bir yerim de en ufak şişiklik fark edersem başınız belada bilesniz.yeter fazla fotoya gerek yok :) böyle iyi:]:]:]:]:]:kalp::kalp::kalp:
(11-28-2011, 07:08 PM)leather_engineer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Burdayım. fotolar facete yüklü. dün yükleme yaptım.
nasıl yani... face de arkadaşın olmayan GMK üyeleri göremesin diye mi oraya yükledin :]
Burada da görmek istiyoruz o fotoları :yönetmen: :höyt: