Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: F 650 GS - SATILIK
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Bakarsın gsxr 600 takımı kurarız :D
(12-23-2011, 08:19 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bakarsın gsxr 600 takımı kurarız :D

Ben varım :+1:
O zaman motorları satılığa çıkarıyoruz :)
Burak bu dalgayı başlattı bizde devam ettirelim
Beyler bırakın 600 leri hepimiz satalım 1000cc makineler alalım. Artık ezik olmak istemiyoruz.Gmk
Ya ikide bir makineleri satip da fantazi yapacagimiza biribirimizle 1 er aylik takaslarla aramizda motorlari cevirelim. Hem boylece herkes her tip motora da binmiş olur :)
(12-23-2011, 09:42 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ya ikide bir makineleri satip da fantazi yapacagimiza biribirimizle 1 er aylik takaslarla aramizda motorlari cevirelim. Hem boylece herkes her tip motora da binmiş olur :)

Olmaz. Sorun Seyfo.
Niye Seyfo ayaklari yere basmadan kullanabiliyo. Biz de kullanabiliriz bence.. Olmazsa papuçlarımızın altına tabure baglar öyle bineriz.
(12-23-2011, 09:31 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Beyler bırakın 600 leri hepimiz satalım 1000cc makineler alalım. Artık ezik olmak istemiyoruz.Gmk

Erdem ben caydım GSXR 1000 istiyorum o zaman fiyat konusunda biraz beklemem gerek gelecek sezon sonu bu işi düşünebilirim. :tamam:
ya bırakın bu işleri 600 lüklerle baş edemiyorsunuz 1000 liklerle nasıl başa çıkıcaksınız :]:P:P:P
Bende bir hayabusa alayım bari :P
Sayfa: 1 2 3 4