Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Yağmurda motosiklet kullanmak güvenlimi?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Japon asfaltı, japon lastıgı ve japon hocalar ıstıyoruz. Allah'tan motor japon cıktı
Videoyu seyrederken bir anı durdurup fotoğrafladım. İşte dönüşteki başarının sırrı. Bakış çok önce dönüş yönüne çevrili, çene ileride, sol dirsek kırılmış ve kontra basıyor. Rahat bir dönüş için beden kontraya yardımcı olarak sarkmış ve bu sarkma motorun daha az yatmasını sağlayarak güven veriyor.

Tamekranyakalama24012012170715.jpg
Arkadaşlar oyuna gelmeyin..!!

Millet düşüp sakatlansın, eczanelerde para kazansın diye, halkı yağmurda motosiklete binmeye teşvik eden emperyalizmin oyunudur bu tür konular.

Saygılarımla,
Cihan abi ne kadar kontrada yapsan döneceğin yerede baksan Türkiye şartlarında tutmaz bu iş..bizim asfaltımız yıllardır dilimizde olduğu da aşikardır ki KAYMAK gibidir...Murat abinin dediği direk burda öle haraketler yapmaya kalkarsak asfalt ile olan ilişkileri ciddi seviyede ilerletmiş oluruz..
(01-24-2012, 03:15 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Videoyu seyrederken bir anı durdurup fotoğrafladım. İşte dönüşteki başarının sırrı. Bakış çok önce dönüş yönüne çevrili, çene ileride, sol dirsek kırılmış ve kontra basıyor. Rahat bir dönüş için beden kontraya yardımcı olarak sarkmış ve bu sarkma motorun daha az yatmasını sağlayarak güven veriyor.

Tamekranyakalama24012012170715.jpg

Harika analiz.
Harika yorum.
Harika özet.

:alkış::alkış::alkış:
motor olsa da tam terse baksam.. ah ahh..
Arkadaşlarım gardaşlarım, ben yağmurda sürün yada böyle dönün diye yazmadım. Genel kurallar anlamında hatırlatmak için yazdım. Islak yada kuru ideal dönüş böyle olmalı diye dikkat çekmek istedim. Siz yağmuru boş verin ve sürücünün pozisyonuna odaklanın.

Tabiki eğer mecbur değilseniz ki çoğumuz için bu olay keyif işi hopi işi, yağmurda kullanmayacaksın. Kullanıyorsanda yavaş ve çok yumuşak hareketlerle kullanacaksın.

Bırak ıslak asvaltı kuru hatta kupkuru asvaltta bazılarının abuk hareketlerle yeri defalarca öptüğünü hepimiz biliyoruz. :bye:

ıslak kuru farketmez.... ben asfaltı severim...
(01-25-2012, 08:49 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlarım gardaşlarım, ben yağmurda sürün yada böyle dönün diye yazmadım. Genel kurallar anlamında hatırlatmak için yazdım. Islak yada kuru ideal dönüş böyle olmalı diye dikkat çekmek istedim. Siz yağmuru boş verin ve sürücünün pozisyonuna odaklanın.

Tabiki eğer mecbur değilseniz ki çoğumuz için bu olay keyif işi hopi işi, yağmurda kullanmayacaksın. Kullanıyorsanda yavaş ve çok yumuşak hareketlerle kullanacaksın.

Bırak ıslak asvaltı kuru hatta kupkuru asvaltta bazılarının abuk hareketlerle yeri defalarca öptüğünü hepimiz biliyoruz. :bye:

:+1::kalp:
Yağmurda sürüş güvenli.Nasılmı sadece ilk yağmaya başladığında sabredeceksiniz yollar güzelce tozdan çamurdan temizlenecek.Sonrasında lastikler gayet güzel asfalta yapışıyor
Sayfa: 1 2 3