Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Hareketli bir pazar gününden kareler......
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Yardımsever bir klup olduğumuzdan gerekli yerlerde bilgilendirmelerle adapte etmeye çalışıyoruz Cihan abi.:muzdans::muzdans::muzdans:
(01-23-2012, 08:52 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben 4 ayın gazını nasıl atıcam :hö:

Senin gaz baya ses getirecek anlaşılan :hahaha: :hahaha: :hahaha:
hadi vs:boks: erdem kazanan makinayı alır :P:alkış:
(01-23-2012, 03:57 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-23-2012, 11:11 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sen sanırım foruma daha tam olarak alışamadın.

Erdem kızcağız daha bize tam alışamadıki foruma alışsın. İlk şokların etkisi yeni yeni geçiyor. :delü:

:):):)
(01-23-2012, 06:56 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Senin gaz baya ses getirecek anlaşılan :hahaha: :hahaha: :hahaha:

patlamalı gürlemeli bir ses ;) göz kırpıyorum sizee
emo senle gazımızı atacagız motorlar yatıyor ama yakında gezeceuk
(01-23-2012, 09:53 PM)canerD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]emo senle gazımızı atacagız motorlar yatıyor ama yakında gezeceuk

Caner seninle gezmeyi özledim, hep ellerini bırakıp sırtını düzeltmen hoşuma gidiyor :P :]
(01-24-2012, 07:43 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-23-2012, 09:53 PM)canerD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]emo senle gazımızı atacagız motorlar yatıyor ama yakında gezeceuk

Caner seninle gezmeyi özledim, hep ellerini bırakıp sırtını düzeltmen hoşuma gidiyor :P :]

Hamit harika tespit.
Ben de özledim. Hem sırtını düzeltmesini, hem de bir hızlanıp, bir yavaşlamasını :]:]
(01-24-2012, 07:48 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-24-2012, 07:43 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Hamit harika tespit.
Ben de özledim. Hem sırtını düzeltmesini, hem de bir hızlanıp, bir yavaşlamasını :]:]

Bunlara artı olarak bu işleri genelde viraja yakınken yaparak yüreğimizi burnumuza getiriyor :):)
Caner ben en çok senin göbişi özledim:]
Sayfa: 1 2 3 4