(01-24-2012, 08:48 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İşte buna dayanamam. Hemen bir gezi yapıp rapor yazacağım. :boks:
Hamit özellikle 3. fotoğrafı beğendim. Bu mevsimde hiç görmedim orasını değişik olmalı. Teşekkürler. :çiçek:
abi ben kendimi şanslı sayıyorum 4 mevsim ve 370 gününü biliyorum safranbolunun bir dönem orda ikamet ettim.
hamit lokumlar sakın safrantatdan olmasın muhabbete getirip kaynatma. Yerini bilmiyorsan sor herkes tarif eder :) :)
(01-24-2012, 08:06 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (01-23-2012, 09:48 PM)nesly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]oyyyy pideeee görmez olaydım :ana:
aferim sende bunlara uydun :P
napim murat abi pideyle hiç şakam olmaz herşey bir yana pide bir yana :uy:
(01-24-2012, 10:48 AM)nesly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]napim murat abi pideyle hiç şakam olmaz herşey bir yana pide bir yana :uy:
Bu pideler benim başka kapıya lütfen :artis:
(01-23-2012, 10:00 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]:O
Safranbolu'dan gelirken sakın lokum falan getirme Hamit :]
Hele birde o lokumların içinde fındıkss varsa allahhh... sakın getirme..
Hani Safranbolu'nun elma yanaklı kızları nerde Hamit? Güzel fotolar öperim gıdığından
Hep Cihan abi, hep Cihan abi yeter dedim ve bunlar da benden ... hamit cıhan abi gittiği gezilerde mutlaka motoruda var hani senin fotalarda motor felan yok :) olmadı yine cıhan abiye rakip olamadın kesin sıcacık arabanla gitmişindir :) pide konusu güzel zaten kır pidesi o yöreden çıkmıştır eh lokumuda meşhur arkadaşlar haklı ...
(01-24-2012, 07:45 PM)duman-54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hep Cihan abi, hep Cihan abi yeter dedim ve bunlar da benden ... hamit cıhan abi gittiği gezilerde mutlaka motoruda var hani senin fotalarda motor felan yok :) olmadı yine cıhan abiye rakip olamadın kesin sıcacık arabanla gitmişindir :) pide konusu güzel zaten kır pidesi o yöreden çıkmıştır eh lokumuda meşhur arkadaşlar haklı ...
Sahi ya Aziz haklı motosiklet nerede? Otobüs, uçak, tren yolculuklarınıdamı buraya taşıyoruz yoksa. :boks: