Tıklayın
Biz de mi yaptırsak acaba?
hercul3367 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:manavgatta mehmet diye bir arkadaşımız var,
pıaggo 400 sukutur ve 1150 gs'ye taktı kendisi.
abi motora lpg takmasını geçtim:] tek silindirli motora sıralı takmasının nedeni ne. Bu adam lazmidurr ?
İlginç bir proje 2 tekerlekli canlı bir bomba bence hiç emniyetli birşeymiş gibi gelmedi :kötü::kötü:
(01-28-2012, 07:17 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlginç bir proje 2 tekerlekli canlı bir bomba bence hiç emniyetli birşeymiş gibi gelmedi :kötü::kötü:
zaten kelle koltukta gitmiyor muyuz.. Herhangi bir virajda mazot dökülmesinden daha riskli değildir kanımca :]
(01-28-2012, 08:11 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (01-28-2012, 07:17 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlginç bir proje 2 tekerlekli canlı bir bomba bence hiç emniyetli birşeymiş gibi gelmedi :kötü::kötü:
zaten kelle koltukta gitmiyor muyuz.. Herhangi bir virajda mazot dökülmesinden daha riskli değildir kanımca :]
gardaşım tamam kelle koltukta gidiyoruz da bu tankın ne zaman patlayacı dediğin gibi virajlı yoldaki mazotun çıkma olasılığıyla denk bazı şeyleride garantiye almaya gerek yok (havaya uçmak) bu tüp işi motorda sakat .Baksana tüp tankını 20 tl lik çanta koruyor.
(01-27-2012, 08:31 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]abi motora lpg takmasını geçtim:] tek silindirli motora sıralı takmasının nedeni ne. Bu adam lazmidurr ?
heee lazidur emo.
bu arada ruhsata işlenebiliyormu aceba
eğer işleniyorsa telefonunu acık adresi filan alabilirsem harika:]:]:]
Motorda NOS oluyor da LPG neden olmasın.????
Böylesi çözümler gördüğümde aklıma hep ulu önder Atatürk'ün o sözü gelir.
" Türk millet zekidir, Türk milleti çalışkandır. "
Yine de bu tüp olayını yapan arkadaşın saf karadenizli olduğu yönünde gözü kapalı bahse girebilirim.
Hatta tahminimi daraltıyor ve Beşikdüzü, Çayeli yada Of'lu olma ihtimalinin de çok yüksek olduğunu söylüyorum.
haklısın mehmet abi kesin beşikdüzülüdür yani karadenizli laz değil :]:]:]
aramızda karadeizli arkadaşlar olabilir. dikkat edelim...