Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: METİN KELEŞ HOCAMIZIN DOĞUM GÜNÜ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
GMK nın resmi doktoru sayın METİN Hocam doğum gününüz kutlu hayata bakış açınız umutlu olsun. Gönlünüz motor tutkusuyla kavrulsun.:+1::çiçek:
motor tutkusu deyince , Metin Abiyle balböcüğü geldi birden gözümün önüne....
Nice senelere abi , şu motor hastalığının bir tedasi varmı ? yeni yaşında bu konu üzerinde çalışabilirmisin :]
Sayın Doktorum, nice senelere diyoruz sana.
Bu arada bir ricam olacak. Hastalara 4 kalem ilacı 4 farklı reçete ile yazarsanız sevinirim. Ekmek parası işte.

Sevgiler
25 kuruşlu eczacı
(02-08-2012, 10:57 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sayın Doktorum, nice senelere diyoruz sana.
Bu arada bir ricam olacak. Hastalara 4 kalem ilacı 4 farklı reçete ile yazarsanız sevinirim. Ekmek parası işte.

Sevgiler
25 kuruşlu eczacı

Çıkarcı eczacılar :P
(02-08-2012, 11:01 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-08-2012, 10:57 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sayın Doktorum, nice senelere diyoruz sana.

Sevgiler
25 kuruşlu eczacı

Çıkarcı eczacılar :P

SGK ve TEB (Türk Ecz. Birliği) utansın, ne edim.
(02-08-2012, 11:03 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]SGK ve TEB (Türk Ecz. Birliği) utansın, ne edim.

Şaka bir yana haklısın abi diyecek birşey bulamıyorum, Konuya dönelim doktorrrr :çiçek:
Sağlıklı güzel ömürler:çiçek:
Metin abi doğum günü kutlu olsun sağlıklı ve Gmk ile bol km ler diliyorum .
nice yaşlara metin abiii
Sayfa: 1 2 3