Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Bayan Motorcular
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Bayan Üyelerimize Gelsin..

http://vimeo.com/36590857
Kızları motorla arkanızda gezidirin daha çok bayan kullanıcıyı motosiklete bağlayın :)
Motorun arkasina alistirirsan kullanmazlar ama.. onlara bir tur vereceksin motoru, kullansinlar biraz.. yani virusu bi bulastiracaksin..sonrasi kendi kendine gelir zaten :)
meslektaşıma bak hele bende türkiyede fotocu bayan zaten az var motor kullanan ilk ben olurum diyordum ama nerdeeee.. :] şaka bir yana cesaretlendirici gaza getiren bir video ğınn ğınnnnn.. teşk. paylaşım için
Bayanların dilinden dinlemek eğlenceli oldu ama videoda gereksiz çok detay var. Daha kısa ve öz bir video olabilirdi.
Türkiye'deki motosiklet kültürü bayanı ve erkeğiyle iyi yerlere geleceğinden eminim.
(02-26-2012, 08:05 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Motorun arkasina alistirirsan kullanmazlar ama.. onlara bir tur vereceksin motoru, kullansinlar biraz.. yani virusu bi bulastiracaksin..sonrasi kendi kendine gelir zaten :)

Babasının arkasına binmiş hevese gelmiş. Birde tam tersi olanlar var o ayrı
iyi bir motor kullanıcısının artçısı olmak daha keyifli sanki:)
(02-27-2012, 09:02 AM)nazan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]iyi bir motor kullanıcısının artçısı olmak daha keyifli sanki:)

kesinlikle.

bu konuda Cihan Abi nin tecrübelerinden faydalanabilirsin.
Artçı olarak motora bindim ve sonrasında daha binmemeye yemin ettim diyenlerde çok. Motosikletitehlikeli bir alet, motosiklet kullanıcılarını da hayatı umursamayan insanlar olarak göstermek tamamiyle motosiklet kullanıcılarına bağlı. Daha çok motosiklet sever kazanabilmek ve bu bilinci diğer araç kullanıcılarında oluşturmak için özen göstermeliyiz.
bende onu anlatmaya çalıştım..trafik kurallarına uymayan ,saçma sapan hareketler ve hız yapan birinin motoruna kimse binmek istemez.benim zaten tek bir kişinin motoru ile gezme şansım oldu zaman zaman.ilk bindiğim gün,zorla bindirilmiştim:))
iyi kullanıcı olduğundan çok sevdim sonradan..hayatta binmem derdim büyük konuşmuşum..
Sayfa: 1 2