Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Wanted (Aranıyor)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
(03-02-2012, 10:37 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Vay yakışıklıııııı

e ben sana demiştim :P
neslihan bildi bu yakışıklı :çiçek: çihan hocamdan başkası değil

(03-02-2012, 05:44 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Latif sen casusmusun ya? Bu gün işe gidemedim feci hastayım. Kızlar söyledi geldiğini. Allah canını almaya emi. :çiçek:

Cihan abim seni sevidiğim için yaptım :utan: . Yoksa kötü bir niyetle kesinlikle değil. Ama dediğim gibi bilenede fotoğrafın sahibinede bir yemek ısmarlıycam sözüm söz. Hazır ol iyileştiğin bir akşam davet edicem unutmadan yengemde dahildir yemeğe ;) :çiçek:

Sevgi ve saygılarımla
Tam bir karizma gerçi şuanda da hiç farkı yok Cihan abi şarap gibi yıllandıkça karizma artıyor :)
(03-06-2012, 06:44 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tam bir karizma gerçi şuanda da hiç farkı yok Cihan abi şarap gibi yıllandıkça karizma artıyor :)

Waffle 'a oynuyorsun gibime geliyor Hamit :]
(03-06-2012, 07:05 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-06-2012, 06:44 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tam bir karizma gerçi şuanda da hiç farkı yok Cihan abi şarap gibi yıllandıkça karizma artıyor :)

Waffle 'a oynuyorsun gibime geliyor Hamit :]

Nedense Cihan abi deyince akla ilk waffle geliyor, waffle'ın lafımı olur gerçekler bular, hatta senle geçen gün konuşmuştuk Cihan abi çok karizma diye... :P

Hadi bendensin Veysel abi, :hahaha:
Sayfa: 1 2