Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Motosiklet muayene
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Bizde malum sorun olmuyor fakat uzak diyede muayeneye girmemek olmaz :bilmem:
anadoluda ki muayne istasyonlarının durumunu bilmiyorum ama istanbulda böyle bir sorun varsa bence kullanıcıların işgüzarlığı var nedemek muayne istasyonu uzak yaa saçma geldi bu durum bana. Ama devletin biraz çaba sarfetmesi güzel.
motosiklet muayenesinde kontrol noktaları

http://www.tuvturk.com.tr/userfiles/docu..._A4-01.pdf
ilk defa muayneye giricem önümüzdeki ay umarım muayne istasyonundaki görevliler motorlardan anlıyorlardır.
Benimde Mayısta muayene. Gebze'de Orhanlı'da yaptırmıştım daha önce aracın muayenesini. Yine oraya giderim.
gercekten güzel bi duyuru ama bana göre yetkililer diyim bence maksatları muayene değil para kazanmak :) yoksa işlerini güclerini bırakıp sehir merkezlerine istasyon acmazlar diye düşünüyorum :)
Arkadaşlar bir diğer konuyuda motorumu satarken farkettim. Honda'nın Ankara'dan öte yetkili servisi yok. Bu şartlarda 0 km yada garantisi devam eden bir motoru örneğin karadeniz bölgesinde yetkili olmayan bir servise götürünce motor garanti kapsamı kalıyor.
Bizler bu bölgede şanlıyız, 15-20 km'de bir yetkili servis bulmak mümkün. Ayrıca merak ettim bizim uşaklar neden karadeniz bölgesinde Honda bayii açmıyorlar ? (servis/satış)
Motor işini henüz keşfedemediler Batu. Daha doğrusu motosiklet bilinciyle de alakalı bir durum. Satış hedefleri vs. de etkili.
(04-10-2012, 07:32 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ilk defa muayneye giricem önümüzdeki ay umarım muayne istasyonundaki görevliler motorlardan anlıyorlardır.

Ben muayeneye Gebze deki TUV de girmiştim, görevliler oldukça kibar ve anlayışlı kişiler, birkaç ayrıntıya baktılar birde fren için benim kullanmamı istediler o kadar :tamam:
Sayfa: 1 2