Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Bir GMK'lının Beyin Röntgeni.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Bir GMK'lının Beyin Röntgeni..

428355_10150610868457884_572287883_89045...6387_n.jpg
veyselim bombalıyorsun bugün forumu :boks:
Acaba kim??

Ama bence Emrullah uzun zamandır motoru olmadığı için beynin epeyce yer etmiş :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Dişlerde benziyor zaten :P
benim beynim motosiklet garajına dönmüş, bu neki
başkanım ben de bir erkeğin "beyin" resmi diye bişey koymak istedim siteye, ama kapatırlar diye korktum :P :]

bu arada şimdi farkettim, 3 yıldız almışım ve "konuşkan üye" mertebesine yükselmişim. bunun içinde tatlı almak gerekmiyor değil mi?
benim beynimdede öle bi motor var ama anca hayalimde olur sanırm ::hahaha::
o motor hayabusa mı veysel ?

sanırım bütün gmk lıları racing çi yapıcaksın. :]
(04-13-2012, 09:19 PM)metin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]başkanım ben de bir erkeğin "beyin" resmi diye bişey koymak istedim siteye, ama kapatırlar diye korktum :P :]

bu arada şimdi farkettim, 3 yıldız almışım ve "konuşkan üye" mertebesine yükselmişim. bunun içinde tatlı almak gerekmiyor değil mi?

Aman abi... :kaç:

(04-14-2012, 06:27 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o motor hayabusa mı veysel ?

GMK da ayrım olmaz :tamam:
(04-14-2012, 06:42 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-13-2012, 09:19 PM)metin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]başkanım ben de bir erkeğin "beyin" resmi diye bişey koymak istedim siteye, ama kapatırlar diye korktum :P :]

Aman abi... :kaç:

(04-14-2012, 06:27 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o motor hayabusa mı veysel ?

GMK da ayrım olmaz :tamam:

:+1::+1::+1::+1: