Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Hakan ŞALE KASK cezası
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Değerli GMK üyeleri bugün saat 14:45 'de Hakan ŞALE üyemizin Gebze yeni çarşıda kasksız motosiklet kullandığı tespit edilmiştir.

Tatlı cezası tarafımca kesilmiş olup Disiplin kuruluna sevk edilmiştir... :sopa:
Şahidim.

arkasında haki yeşil bir sırt çantası ile yeniçarşıdan süzüle süzüle geçiyordu.
hakanım hazır elin deymişken
Benimkileride aradan çıkarırmısın :)
(04-17-2012, 12:32 PM)doctor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hakanım hazır elin deymişken
Benimkileride aradan çıkarırmısın :)

2 tatlı cezasından sonra ceza katlanacak arkadaşlar.. yeni bir anayasa düzenlemesi yapıyorum.. Bilginize.. :tamam:
oh ne ala memleket :-)
Bunca yazılan çizilene rağmen halamı ya :kötü:

Pazar günüde Hayrettin ustadayım bir akıllı kasksız yola çıkacakmış yakalanırsam ne olur diye soruyordu. Düşersem kafama ne olur demiyor. E bu kadar çalışan kafa doğal seleksiyona uğrar tabiki.
yazık diyorum arkadaşlar önemini bile bile aramızdan arkadaşların bunu yapması çok üzücü sonucu daha üzücü allah korusun. NE OLUR ÜŞENMEYELİM ARKADAŞLAR. tatlı işin gır gırı azımızın tadı bozulmasın!!!!
Barışcım ağzımızın tatlanması için milletin kasksız dolaşması gerekiyor ??
evet doğru söylüyorsun en iyi ihtimal tatlı en kötü ihtimal helvasını yeriz.(ALLAH korusun)
(04-17-2012, 01:46 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]evet doğru söylüyorsun en iyi ihtimal tatlı en kötü ihtimal helvasını yeriz.(ALLAH korusun)
süpersin BARIŞŞŞŞŞŞ.:alkış:
Sayfa: 1 2 3