Arkadaşlar daha önce kaskın tepesine taktığım kamera çekimlerinde vibrasyon farkettim ve yeni kaskın bu sefer yan tarafına montaj yaptım. Rüzgara daha az maruz kalması ve kısa bağlantıları sebebiyle daha kaliteli çekim yaptığını farkettim. Yani bağlantı için kaskın yanları daha uygun.
Bağlantı zamazingolarını çıkarıncada kaskın görüntüsünü çok bozmuyor. Veyselin dikkatine. :tamam:
Bu konudaki yardım ve görüşlerine önümüzdeki ay ihtiyacım olacak Cihan abi. Bende almayı düşünüyorum. Kaliteli bir kamera
abi bu görüntünün amacını tam olarak kestiremedim yalnız kamera denemesi mi adres tarifi mi, Zarf mı atıyosun abi yoksa benim mekan bu rası diyeee :]
(04-20-2012, 11:53 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]abi bu görüntünün amacını tam olarak kestiremedim yalnız kamera denemesi mi adres tarifi mi, Zarf mı atıyosun abi yoksa benim mekan bu rası diyeee :]
Deneme ve adres tarifi bir arada :]
Cihan abi sizin motorlarda kask kamerası çok yüksek kalıyor görüntüyü izlerken düşeceksiniz diye korkuyorum. :]
(04-20-2012, 12:23 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan abi sizin motorlarda kask kamerası çok yüksek kalıyor görüntüyü izlerken düşeceksiniz diye korkuyorum. :]
Aman diyim Hamit tahtaya vur.
Fakat trafikte çok avantajı var. Metrelerce öteyi görüp pozisyon ve önlem almak için yüksek endurolar iyi bişi. :tamam:
(04-20-2012, 12:31 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (04-20-2012, 12:23 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan abi sizin motorlarda kask kamerası çok yüksek kalıyor görüntüyü izlerken düşeceksiniz diye korkuyorum. :]
Aman diyim Hamit tahtaya vur.
Fakat trafikte çok avantajı var. Metrelerce öteyi görüp pozisyon ve önlem almak için yüksek endurolar iyi bişi. :tamam:
Yüksekte olmak farklı ve güzel bir duygu olsa gerek :alkış:
hay bin kunduzzz...
çok kıskandım seni Cihan abi. çekimler çok net ve sarsıntı yok, çok başarılı.
dünyanın parasını verip Oregon HD su geçirmez kamera (aynı zamanda ekşın kamera) aldım. denizde denedim gerçekten su geçirmiyor ama ışık olmayınca karanlık çıkıyor :)
gündüz çekim çok net amma velakin monte edecek yer bulamadım :P
aynaya takınca vibrasyon çok, en ufak çukurda zıplıyor.
tavsiyelerine ihtiyacım var... müsait bir zamanda kurcalayalım.