ne diyeyim? hep aynısınız ve hep aynı kalın... :alkış: :kalp:
02.05.2012 akşamı gösterdiğiniz ilgiye, içtenliğe, sıcaklığa ve misafirperverliğe, TCMK KOCAELİ adına çok çok teşekkür ederim. her yerde ve her zaman anlattığım kadar varsınız. :çiçek:
ben hem misafir hem ev sahibi gibi hissettim kendimi ve bu nedenle
keyfim iki kat fazlaydı. :]
sevgi, saygı ve selamlarımla...
Sizler gibi değerli abilerimizle tanışmak , ağırlamak, sohbet etmek bizim için büyük keyifti..
Saygıda ve ağırlamada kusur ettiysek affola..
TCMK ya tek tek söyledim yine tekrar ediyorum.. Gebze'de de kardeşleri var artık bireysel veya gurup halinde ne zaman yolları düşerse her zaman bekleriz..
Haber vermeden geçen bir yelekli görürsek taciz ederiz ona göre :]
:çiçek:
Metin abi ne iyi ettinde böyle bir zorla misafir ettirdin kendini ve ne güzelki senin gibi bir doktorumuz var seni seviyoruz abi.
TCMK lı arkadaşlarada burdan birkez daha tşk ederim tekerinize sağlık arkadaşlar bu ziyaretin iadesini iple çekicem.
Metin doktorum, ben katılamayacağım için zaten oturun gelmeyin diyen tek adamdım. Sen Seyfodan şüphelendin fakat Seyfonunda ardındaki esas adam benim. İşte açıklıyorum. :]
Ciddi feci üşütmüşüm kaçırdım bu toplantıyı. Bir dahaki sefere. Bizde sizi ve grubunuzu çok acayip bulsakta seviyoruz. :P:çiçek:
(05-03-2012, 06:41 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Metin doktorum, ben katılamayacağım için zaten oturun gelmeyin diyen tek adamdım. Sen Seyfodan şüphelendin fakat Seyfonunda ardındaki esas adam benim. İşte açıklıyorum. :]
Ciddi feci üşütmüşüm kaçırdım bu toplantıyı. Bir dahaki sefere. Bizde sizi ve grubunuzu çok acayip bulsakta seviyoruz. :P:çiçek:
Cihan abi fotoğrafları yayınladıktan sonra korktu gelemedi :nanik:
Harika bir akşam da , güzel insanlarla bir arada olmak gerçekten çok keyifliydi..
Herkese tekrar teşekkürler, Metin abi gönlümüzü yeniden feth ettin ,
bizlerde sizinle olmaktan büyük mutluluk duyduk..
sabrın (pişmaniye :] ) için tekrar sağol ..
ama son keezz :kopkop::kopkop:
(05-03-2012, 06:54 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (05-03-2012, 06:41 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Metin doktorum, ben katılamayacağım için zaten oturun gelmeyin diyen tek adamdım. Sen Seyfodan şüphelendin fakat Seyfonunda ardındaki esas adam benim. İşte açıklıyorum. :]
Cihan abi fotoğrafları yayınladıktan sonra korktu gelemedi :nanik:
Cihan Abi zaten gelmeyecekti... amacı gelen grubu provake etmekti... ama düşündüğü gibi olmadı.. sert adamlarla hepimiz kaynaştık..artık bizi seviyorlar...
Güzel sözleriniz, iyi dilekleriniz için (cihan abi hariç :P ) hepinize teşekkür ediyorum :çiçek: , hepinizi gerçektek çok seviyorum (cihan abi dahil :] )
GMK üyesi olmaktan gurur duydum (kripto GMK'lıyım ya :] )
TCMK KOCAELİ üyeleri "hep anlattığın GMK'lılardan Cihan Bey'le tanışamadık" dediler. onun için İstanbul'a özel olarak ev ziyaretine gelmeyi planladık grup olarak; o zaman teşekkür ettiklerimize dahil olacak Cihan abi :P
O bela 4'lünün yaptığı tezarühatın ("pişmani"ye doktor) anlamını bir tek ben ve siz biliyordunuz bereket :] başka bir tezahürat olsa daha mutlu olurum tabii :P
TCMK KOCAELİ ile daha kritiğini yapamadım, ama yüzlerindeki ifadelerden benimle aynı derecede keyif aldıklarını hissettim.
En yakın zamanda ziyaretinizi bekliyoruz.
Birlikte teker döndürelim ayarlayabilirsek ayrıca, kapiş?
Cihan abi bu arada tekrar geçmiş olsun. dediğim gibi tanıdığım iyi doktorlar var ihtiyacın olursa :]
Sevgi, saygı ve selamlarımla...
TCMK'ya bizler de çok teşekkür ediyoruz.
Motorların homurtuları ile Gebze'ye renk kattınız.
İlk fırsatta bizler de sizin bölgeye ziyarete geleceğiz.
Birlikte yapacağımız kamp, gezi vs. organizasyonların çok renkli geçeceğini düşünüyorum.
İyiki geldiniz.
Hata yaptık ise af ola.
(05-03-2012, 11:10 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Motorların homurtuları ile Gebze'ye renk kattınız.
İlk fırsatta bizler de sizin bölgeye ziyarete geleceğiz.
Yapın organizasyonu sökün susturucuları gürültünün kralını gösterelim beyler. (başka türlü bizden ses çıkmıyor ne yapalım)