Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: OMM Kitaplar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
bak olayın bu kısmını düşünmemiştim fotokopi iptal bu kitapları nereden alıcaz onun araştırması yapalım arkadaşlar. Cihan abi sen nereden temin ettin ?
(05-04-2012, 05:33 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben gidersem sende gidersin erdo, Gerçekleri açıklattırma bana burdan :]

Anlat yavrum.

Çıkışta bekle:boks:

Kimler alacaksa liste yapalım orjinallerini alalım.
(05-04-2012, 06:02 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bak olayın bu kısmını düşünmemiştim fotokopi iptal bu kitapları nereden alıcaz onun araştırması yapalım arkadaşlar. Cihan abi sen nereden temin ettin ?

Barış kardeşim ilk mesaja baksana. Yaw yine okumuyorsun yazıları. :.(
evet abi pardon kaçmış gözümden aslında tek satır okumuş olmam gerek nasıl atlamışım :)
(05-04-2012, 07:58 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]evet abi pardon kaçmış gözümden aslında tek satır okumuş olmam gerek nasıl atlamışım :)

Allah cazanı verecek senin :]:]
Yılmaz kırtasiye 100 er tane çoğaltmış...

Bir de kampanya yapmış ikisi birden 20 tl ye satıyor...

Kaçırmayın derim...
(05-04-2012, 08:04 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yılmaz kırtasiye 100 er tane çoğaltmış...

Kaçırmayın derim...

İçeriği kendimize göre özelleştirerek çoğalttık :]

mesela gözü kapalı motor kullanım tekniği..
ayaklık açmadan motor park etme tekniği..
sağ gösterip sol vurma tekniği
v.b..
Mecburen yapılan ufak tefek değişiklikler...

aynısı olunca cezası büyük oluyor..
(05-04-2012, 08:04 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yılmaz kırtasiye 100 er tane çoğaltmış...

Kaçırmayın derim...

Orada alt katta biri çalışıyor, kesin o yapmıştır :P
Evet o alt katta , diploma yapılan odanın yan tarafı .
Sayfa: 1 2 3 4