Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Motosiklet kullanmak ve Priapizm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
olum motorumun özüde görüntüsüde farketmez her ikiside fazla bile

senle şöle trilyeye doğru bi çıkalım göstercem sana çakma suzukiyi:] cihan abide kask kamerasıyla çekim yapıcakmış arkadan nasıl nal topladığınla ilgili :]:]
(05-04-2012, 05:40 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sen git kendi kamyonetinle uğraş. Çakma Suzukici

Ooooooo çok sert!!!!
Kavgada söylenmez, cinayette hafifletici sebep sayılır.
Her motorun kullanım yerine göre performansı başkadır. Kullanım yeri uygun değilse racing ile kross yapamayız. Risksiz sürüş hepsinden önemli olduğu için ben kendi motorumla o yolda 30 km ile gittiğimde risksiz ve keyifli sürüş yapıyosam sen 60 la gitmişsin gideceğin yere 5 dakika önce varmışsın benim için çokta sorun değil. Bu çakma olduğu gerçeğinide gizleyemez :P

Sonradan video yu silmek zorunda kalmayında :]
mike seni sahalarda görmek istiyoruz bekelriz. bol keseden atmak olmaz. 1 i gitti 1 sen kaldın senide gönderdikmi motorsuz motorcumuz emo kalıyor..:boks::boks::delü::]:P

bu arada hamit motoru satıyomuş. benim ne işim var bu motorla diyip motoru bırakıyomuşş:]
Nereye gönderiyon dünkü Endurocu. Kamyonla yük taşınır git yük taşı. Yolları bize bırak. Umurumda olmaz önde gitmişim arkada kalmışım.
(05-03-2012, 11:23 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben sattım kurtuldum.
Benden sonra Burak ta sattı kurtuldu.
Mümin de satıyor. Yeni motor aldı kurtuldu.
Ercan öğretmen de sattı kurtuldu.
Aziz de sattı kurtuldu

Daha da BMW'ye binmem :utan:

Hay Allah.. sebebi o muydu..:P
Sayfa: 1 2 3