Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Emrullah, EVİNE DÖN!!!!!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Yeni üyelerden birkaçı bana özelden yazıyor Emrullah. Ne iş :P
(05-09-2012, 01:31 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayın 17 sınde motorun hazır Emrullah :çiçek:

O zaman tatlıyla geleyim ben:çiçek:

(05-09-2012, 01:54 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni üyelerden birkaçı bana özelden yazıyor Emrullah. Ne iş :P
Senden çok bahsediyorum ondandır :] selam söyle benden
(05-09-2012, 01:52 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-09-2012, 01:15 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]emo mehmet abi böyle bir başlık açmasaydı herkez seni unutmuştu bilesin :):) sağsalim aramızda olman dileğiyle.

Yok be abi , böyle güzel bir aile beni unutmaz, unutsada ben sizi unutmam :utan: İşlerin yoğunluğuna rağmen gün içinde merak edip pampalarım ne yapıyor diyip dalıyorum siteye.
Google da 6. sıraya çıkmanızın asıl sebebi benim yurtdışından girişlerim. Ayrıca yeni üyeler kazandırdım : )

eline sağlık emo, yeni üyelerin gerekli anketleri doldurmaları için uyarman gerekiyor sanırım :] sert davranma kaçmasınlar ..
ağlatma bizi gel artık :.(
(05-09-2012, 02:00 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eline sağlık emo, yeni üyelerin gerekli anketleri doldurmaları için uyarman gerekiyor sanırım :] sert davranma kaçmasınlar ..
ağlatma bizi gel artık :.(

Gerekli anketleri burdan ben bizzat doldurtturdum :] gelince orjinallerini başkana veririm.
(05-09-2012, 01:52 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-09-2012, 01:15 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]emo mehmet abi böyle bir başlık açmasaydı herkez seni unutmuştu bilesin :):) sağsalim aramızda olman dileğiyle.

Yok be abi , böyle güzel bir aile beni unutmaz, unutsada ben sizi unutmam :utan: İşlerin yoğunluğuna rağmen gün içinde merak edip pampalarım ne yapıyor diyip dalıyorum siteye.
Google da 6. sıraya çıkmanızın asıl sebebi benim yurtdışından girişlerim. Ayrıca yeni üyeler kazandırdım : )

Yeni üyeler Türkçe biliyor mu :)
(05-09-2012, 06:54 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni üyeler Türkçe biliyor mu :)

Hamit söylerim sanada yazarlar :]
(05-09-2012, 09:00 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Seni Seviyoz Emooo geri ddööğğğnnnn...

http://www.youtube.com/watch?v=vNpF8wnP_Kw

:D
(05-10-2012, 02:49 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-09-2012, 06:54 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni üyeler Türkçe biliyor mu :)

Hamit söylerim sanada yazarlar :]

Yok yok ben almayayım :):)
dön bak çikolata alcagım : ):P:P
Pampalar döndüm , motor aldınız mı ? bana
Sayfa: 1 2 3 4 5 6