Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: REGAL RAPTOR
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Regal raptor DD250-9 sizce nasıl ?
Chopperlar hakkında pek bilgim yok ama daha önce baktığın motorlardan (CBR 250 R-KAWA 250 R ) tam tersi bi motor.
çin malları içinde en iyilerinden fakat yinede çin malı. görsel olarak çok güzeller şase ve parça dayanımı çok düşük. Bence sen bildiğin yoldan şaşma. güzelliklerine aldanma.
Paranın bir kısmını harcadım o yuzden standartları dusurmek zorunda kaldım
bütçen ne kadardı bu arada ona göre yorum yapmamız daha doğru olur
Başkan 5000 net vericem üstünüde kredi kartına 12 dusunuyorum. Maximum 9 yada 10 bin lira vericem total de birde bu motora baktım bugün gorusmek ıcın konussam mı dıye dusunuyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...0757/detay
daha ucuz regaller de var. 5400 çok yüksek bir rakam. iyi incele bence. bende bakmıştım bu motorlara ve max bütce 3 falan olur diye düşünmüştüm regal için..
Haklısın üstad boyum 1.85 kilom 125 bilmiyorum zorlanabilir motor yokuşlarda
bence bu paralara bu motora girme, gerçekten hevesin kursağında kalsın istemem. hayrettin ustanın oraya 3 kere gittim üçündede aynı regal vardı biri bitiyo biri başlıyo sorunun.
Motordan soğurum aynen haklısın

125 cc lik motora binsem altımda kaybolur cbr 125 kayboldu :)) 250 lik alıcam sanırım cbr250 r alıcam ama oda işte taksitle ödeyecem gibi regal raptoru satmak da zor deniliyor
Sayfa: 1 2 3