Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: İLK MOTORUMU ALDIM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Hayırlı uğurlu olsun hocam Allah kaza bela vermesin inşallah :tamam:
Sağol Yılmaz hocam Allah tüm camiamızı korusun
Benim de geçen yaz dan kalan tatlı borcum var bu yaz ödeyeceğim :utan:
Faize bindiyse yandık ya :P:]
faize binmesede nüfus patlaması var gmk da her halükarda fazla almak lazım tatlıyı:]
(06-03-2012, 07:27 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]faize binmesede nüfus patlaması var gmk da her halükarda fazla almak lazım tatlıyı:]

Onur konuyla alakası yok ama şu profil resmini değiştir artık Küçük Emrah gibi geliyor bana :hahaha::hahaha:
(06-04-2012, 08:09 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-03-2012, 07:27 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]faize binmesede nüfus patlaması var gmk da her halükarda fazla almak lazım tatlıyı:]

Onur konuyla alakası yok ama şu profil resmini değiştir artık Küçük Emrah gibi geliyor bana :hahaha::hahaha:

:+1::+1::+1:

(06-04-2012, 08:09 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

:+1::+1::+1:

Atletli yokmu : )
Onun atlet devri geçti...çizgili pijamalı anca koyabilir
Pijamalar turkuaz saten olsun o zaman

Bu arada hani motor gelmedimi daha Kaan ?
(06-04-2012, 09:07 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Onun atlet devri geçti...çizgili pijamalı anca koyabilir

:hahaha: Abi yıkıldım yaaa çok haklısın Gaffur pijaması ile çeksin :P:P:P
Sayfa: 1 2 3 4