Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Zihinsel Canlandırma..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Emrullah bugün Ercan ve Osman abi'de olacak.. :hoba:
(01-05-2011, 08:29 AM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emrullah bugün Ercan ve Osman abi'de olacak.. :hoba:

oo süper başkan.BF.30 arazide de buluşturmak lazım onları şimdi
Ben pek buluşturma taraftarı değilim Ah bizi bırakıp bırakıp kaçarlar gibime geliyor :P:
aynen abi bu konuda haklısın, bizdemi ktm alsak ne dersinAh
Ben dişli lastik almak üzereyim..
Bugün yarın Kros Bot da alıyorum FaFy
(01-05-2011, 09:24 AM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben dişli lastik almak üzereyim..
Bugün yarın Kros Bot da alıyorum FaFy

KTM ye gerek yok diyorsun yani abiAy hadi hayırlısı gelsinler görelim abi.
ktm ayrı bişey ya.. ama çok pahalı..:hö:
KTM Duke 2 favorim...
(01-05-2011, 07:03 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-04-2011, 02:21 PM)Seçkin Tunalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dimi bende ona takıldım yarın yarın :D

Abi ben dünü çarşamba sandım iş çıkışında mantıcıya ugradım :F: ordaki bayan bugün salı, yarın çarşamba gelecekler diyince bir an gözümün önüne acıların çocuğu emrah geldi...başımı büktüm ve çıktım...

süper bir adamsın sen yaa :)
(01-05-2011, 09:45 PM)cros Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-05-2011, 07:03 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-04-2011, 02:21 PM)Seçkin Tunalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dimi bende ona takıldım yarın yarın :D

Abi ben dünü çarşamba sandım iş çıkışında mantıcıya ugradım :F: ordaki bayan bugün salı, yarın çarşamba gelecekler diyince bir an gözümün önüne acıların çocuğu emrah geldi...başımı büktüm ve çıktım...

süper bir adamsın sen yaa :)

:F::F: eyvallah Ercan , allahtan kafedeki abla dün akşam görmedi de makara yapardı kesin...
Sayfa: 1 2 3