Fotoğraflar harika Cihan abi , eline sağlık :çiçek:
Seninle ormanda kaybolup böyle güzel fotolar çekmek paha biçilemez.
Burak abi senin 3D burda işe yaramıyor net görüntü yok :P verdiğin 1800 tl boşyereymiş
evet ya.. bilgisayarda 3D leri gorebilmek icin ozel bi program yuklemek gerekiyor.
çok güzel kareler insanın içi gitmiyor değil hep gitmek istediğim yerler arasında bolu fakat bu sefer nasip değilmiş.
(06-11-2012, 12:59 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok güzel kareler insanın içi gitmiyor değil hep gitmek istediğim yerler arasında bolu fakat bu sefer nasip değilmiş.
Sonbaharda güzel fotoğraflar yakalarız , sonbaharda yine gidelim
Cihan abi ellerine sağlık bende de bolca resimler var yüklemeye çalışacağım :çiçek:
Bişi değil arkadaşlar, gerçekten çok zevkliydi. Özellikle sürüş bölümleri benim için süperdi. Durmak istemedi canımız ve Körfezde ellerimiz titremeye totomuz acımaya başladı ve durduk sonunda. :]
(06-11-2012, 01:19 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bişi değil arkadaşlar, gerçekten çok zevkliydi. Özellikle sürüş bölümleri benim için süperdi. Durmak istemedi canımız ve Körfezde ellerimiz titremeye totomuz acımaya başladı ve durduk sonunda. :]
Abi devamlı 200 üzeri hızla gidersen bırakta uyuşsun artık :):)
(06-11-2012, 01:19 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bişi değil arkadaşlar, gerçekten çok zevkliydi. Özellikle sürüş bölümleri benim için süperdi. Durmak istemedi canımız ve Körfezde ellerimiz titremeye totomuz acımaya başladı ve durduk sonunda. :]
Abi körfeze girme sebebim benzin takviyesiydi yoksa transit Gebzeye gidecektim valla : ) Dilek abla bu kadar hızlı gittiğini görmesin. :utan:
(06-11-2012, 01:36 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-11-2012, 01:19 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bişi değil arkadaşlar, gerçekten çok zevkliydi. Özellikle sürüş bölümleri benim için süperdi. Durmak istemedi canımız ve Körfezde ellerimiz titremeye totomuz acımaya başladı ve durduk sonunda. :]
Abi körfeze girme sebebim benzin takviyesiydi yoksa transit Gebzeye gidecektim valla : ) Dilek abla bu kadar hızlı gittiğini görmesin. :utan:
Valla videoları gördü aldı ifademi :boks:
Fakat beni iyi tanıdığı için aynen şunu dedi. "Çocuklara pislik atma kesin sen azdırmışsındır onları" :]:]:]
Harika bir kamp olmuş arkadaşlar ,imrenmemek elde değil..
Doğanın zerafeti gerçekten inanılmaz..
Böyle bir kampı kaçırdığına yanmaz mı insan :sinirli:
Fotoğraflar da tam tadında olmuş hani, hamit durmadan gözüme takıldı aralarda..
Erdem iyice yoğurmuş onu belli :]
Bir daha ki kampta umarım bende olurum..