(06-13-2012, 11:00 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cİhan abi bakma sen o motorla sen Bitirim ikili gibisiniz.
Cihan hocamın motoru artık sıradan bir transalp değil.
O bir CUSTOM
Yani, özel. yani çoğu yeri el yapımı ve özel.
Dünyada tek. Eczehanede yapıldı.
Seyfo bitik halde böylelerse bilemiyorum : )
(06-13-2012, 11:45 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-13-2012, 11:00 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cİhan abi bakma sen o motorla sen Bitirim ikili gibisiniz.
O bir CUSTOM
Şifa dükkanında şifalı motor yani :]
üroloji doktorları böbrek taşı olan hastaları cihan abiye yönlendirip reçeteye bir tur yazıyormu?:delü:
(06-13-2012, 01:51 PM)burakokur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-13-2012, 11:45 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-13-2012, 11:00 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cİhan abi bakma sen o motorla sen Bitirim ikili gibisiniz.
O bir CUSTOM
Şifa dükkanında şifalı motor yani :]
üroloji doktorları böbrek taşı olan hastaları cihan abiye yönlendirip reçeteye bir tur yazıyormu?:delü:
Yazıklar olsun seni transalp kardeşliğinden girmeden atıyorum. Böbrek taşı için sen arkadaşının moturunu tavsiye et. Baş harfi Seyfo
Benimki baasura iyi geliyo.
Yazıklar olsun seni transalp kardeşliğinden girmeden atıyorum. Böbrek taşı için sen arkadaşının moturunu tavsiye et. Baş harfi Seyfo
[/quote]
Cihan abi, adamın birden fazla motoru var ama eczanede yapılmadı:]
ama senin motorun eczanede yapılma suretinden kurumsallığa alıcaz. Transalp candır:kalp:
Benim askerlik olmasa takasa girebilirdik aslında..