Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Şampiyondan Polislere Motosiklet Dersi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Şampiyondan Polislere Motosiklet Dersi
30 Mayıs 2012Motosikletalemi

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, motosikletli polislere, gönüllü ders veriyor.

Memleketi Akyazı ilçesinde yaptırdığı pistte polis memurlarına ders veren Sofuoğlu, yağışlı havalarda ve virajlı yollarda polis memurlarının kaza yapmaktan korunmaları konusunda bilgiler verdi.

Yaklaşık 30 polis memurunu pistte ağırlayan Sofuoğlu, sırasıyla arkasına alarak tur attığı polisleri daha sonra etrafına toplayarak, uyarılarda bulundu.

Aralıklarla sürecek olan eğitimlerle, motosikletli polis memurlarının daha güvenli şekilde hizmet verebilmesi amaçlanıyor.

Dünya Süpersport Şampiyonu Sofuoğlu, eğitimlerin ardından AA muhabirine, gönüllü olarak verdiği eğitimlerle, polislerin güvenli bir şekilde hizmet vermesini amaçladığını anlattı.

Normal bir motosiklet kullanıcısına eğitim vermekte zorlandığını aktaran Sofuoğlu, “Ama motosiklet konusunda temel şartları iyi biliyorum ve bunları polis arkadaşlarımıza anlatmaya çalıştım. Onun dışında yaptığımız parkur, normal bir motosiklet kullanıcısı için kolay bir yer değil. Burada eğitim görmeleri onlar için çok faydalı olacak” dedi.

Sofuoğlu, motosiklet kullanımının büyük dikkat gerektirdiğine dikkat çekerek, polis memurlarının aralıklarla alacakları eğitimlerin ardından iyi bir motosiklet kullanıcısı olacağını söyledi.

Eğitimleri gönüllü verdiğini vurgulayan Sofuoğlu, “Burada eğitim aldıktan sonra polis arkadaşlarımız daha güvenli ve iyi hizmet verecek. O amaçla bu eğitimi düzenliyoruz zaten. Bence çok güzel oldu. Ama bu tek seferde olmaz. Bu eğitimleri aralıklarla yapacağız. Bazı arkadaşlarımız yeni yeni kullanmaya başladı. Onlara daha özenli eğitim veriyoruz. İnşallah ilerleme olacak” diye konuştu.

Sofuoğlu, motosikletli polis memurlarının tehlikeli bir görev üstlendiğini belirterek, şöyle devam etti:
“Polis arkadaşlarımız adım adım kendilerini geliştirecek inşallah. Şu anda bile içlerinde çok hızlı olanları var. Hatta bazı arkadaşlarımız, parkurda çok iyi yol aldı. Ben sadece tehlikeli konularda yapmaları gerekenleri anlattım. Bu şekilde devam ederse eğitimler, iyi bir motosiklet kullanıcısı olacaklar.”
Sofuoğlu gibi eğitici öğretici bir hocaya ihtiyaç var, güzel işler yapıyor. tebrikler.
Seviyorum bu adamı yaaaa :çiçek:
bende polis olup bu adamdan eğitim alıcam :D:D

:]:]:D
:P
Ben olacaktım ama vazgeçtim : )
(06-21-2012, 05:48 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bende polis olup bu adamdan eğitim alıcam :D:D

:]:]:D
:P

Olursun olursun, bunlar tam senlik :):)

GayPride-police-drag-queen.jpg

IMG_0848.JPG
Onur senin pozlara benziyo harbiden
Sofuoğlu'na tebrikler, gerçekten güzel bir girişim örneği sergilemiş..

Arkadaşlar sabah sabah şu fotolardan yüklemesek olmazmı işten atılacağım yavv :]
Yalnız bunlar Çapırcı :)

Konuyu değiştirmeyin olum.
olum kaç gündür doğru dürüst yazmadım yazdığımada pişman ettiniz :

düdüklü olan kim ya bu arada
Sayfa: 1 2