Çamur adam iş başında heee :hahaha:
Çamur adam Metin abin yok diye yeni arkadaş edindin demek. Tekerine sağlık. :]:çiçek:
(06-25-2012, 09:11 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çamur adam Metin abin yok diye yeni arkadaş edindin demek. Tekerine sağlık. :]:çiçek:
metin abi ? :hö:
cihan abi Emrah sevdiğim bir arkadaşım onada bulaştırdım bu kros sevdasını bu arazi hafta girdiğimiz araziye murat abiyi sokucam ben ve bol bol resmini çekicem :) :) nasıl bir görüntüsü olucak çok merak ediyorum :P
(06-25-2012, 08:49 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çamur adam iş başında heee :hahaha:
ya çok aradım ama çamur bulamadım bu hafta perişanım abi :) .. geçen haftada çıkmıştık arkadaşla ozaman çamur bulmuştuk ama resimleri bir türlü alamadığım için koyamadım..
(06-25-2012, 03:10 PM)BayramTOPAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-25-2012, 09:11 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çamur adam Metin abin yok diye yeni arkadaş edindin demek. Tekerine sağlık. :]:çiçek:
metin abi ? :hö:
cihan abi Emrah sevdiğim bir arkadaşım onada bulaştırdım bu kros sevdasını bu arazi hafta girdiğimiz araziye murat abiyi sokucam ben ve bol bol resmini çekicem :) :) nasıl bir görüntüsü olucak çok merak ediyorum :P
(06-25-2012, 08:49 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çamur adam iş başında heee :hahaha:
ya çok aradım ama çamur bulamadım bu hafta perişanım abi :) .. geçen haftada çıkmıştık arkadaşla ozaman çamur bulmuştuk ama resimleri bir türlü alamadığım için koyamadım..
Pardon Murat abin olacaktı. :çiçek:
Peki Murat abi Bursada cross yaptimi yoksa yatti mi?
(06-25-2012, 06:01 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki Murat abi Bursada cross yaptimi yoksa yatti mi?
Yattı :kötü:
yan yattı çamura battı :):) ben muart abinin moturnu hiç görmedim arabaylamı gelmişti o.
(06-25-2012, 08:03 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-25-2012, 06:01 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki Murat abi Bursada cross yaptimi yoksa yatti mi?
Tahmin ettim :):):)
(06-26-2012, 06:15 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-25-2012, 08:03 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-25-2012, 06:01 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki Murat abi Bursada cross yaptimi yoksa yatti mi?
Tahmin ettim :):):)
o kadar drinkten sonra ayakta zor duruyordum ne krosu :P