Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Müzikle ilgilenen Enstrüman çalan arkadaşlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
(07-17-2012, 11:16 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel fikir Caner. Bizde ne ses ne enstrüman yeteneği mevcut ama klipte oynıcak aktör bol : )

:tamam: bu güzeldi :]
Canercim kene marşı çalış. Milli marşımızdır.
(07-17-2012, 11:31 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Canercim kene marşı çalış. Milli marşımızdır.

Kesinlikle ilk beste olmalı, kene cover için kolları sıvayalım ,
Trio ekibi hazırdır :]
Uzaktan yazdıklarınızı izlerken çok duygulanıyorum. :)
(07-18-2012, 11:51 AM)Demir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Uzaktan yazdıklarınızı izlerken çok duygulanıyorum. :)

Abi seni göremiyoruz uzun zamandır, evlendikten sonra uğramaz oldun buralara, hayırdır sende motorumu sattın benim gibi :]
Motoru satamaz. Satarsada bana satabilir.
(07-18-2012, 11:51 AM)Demir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Uzaktan yazdıklarınızı izlerken çok duygulanıyorum. :)

Demir, bak şimdi ben de duygulandım. :.(
Motor yatıyor garajda, bende Gebzeye en az haftada bir geliyorum ama arabayla gelmek zorunda kalıyorum numune vs. oluyor.

Birde kızımız olacak 2 haftaya.

Ben klübe girdiğimde tatlı gibi şeyler yoktu arada kaynamıştım :utan: gelen bebek muhakkak tatlıyla gelecektir, ozamana kadar böyle muhabbetlerinizi dinleyip duygulanacam artık. :P
(07-18-2012, 02:10 PM)Demir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Motor yatıyor garajda, bende Gebzeye en az haftada bir geliyorum ama arabayla gelmek zorunda kalıyorum numune vs. oluyor.

Birde kızımız olacak 2 haftaya.

Ben klübe girdiğimde tatlı gibi şeyler yoktu arada kaynamıştım :utan: gelen bebek muhakkak tatlıyla gelecektir, ozamana kadar böyle muhabbetlerinizi dinleyip duygulanacam artık. :P

Abi Allah analı babalı büyütsün sağ salim aramıza gelsin tatlı kolay :tamam:
Amin,,,
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7