arkadaşlar valla pes diyecek söz yok, helal olsun enerjinize. Fotolar harika, parkur süper size demir popolular diyoruz bundan sonra. :çiçek:
Murat abi o motorlarla o yolları katetmişsiniz helal olsun. Facebook'da fotoları görünce sitem edecektim ama açmışsın konuyu : )
Alkışşşş :alkış::alkış::alkış:
Abi helal olsun diyorum başka birşey demiyorum , dün dediğim gibi size demir popo sertifikasını vermek lazım. Bu kadar yolu enduro makinayla gitmekten çekinen arkadaşlara gelsin bu gezi.
Fotoğraflar harika tek eksik mangaldı sanırım.
Tekerinize sağlık gerçekten güzel bir gezi olmuş fotolardan belli.
********* DEMİR POPOLULAR **********
Dostlar, satın motorları da, kendinize birer turing alın.
O ne be!!! 633km, hemde testere tepesinde.
Murat sen değilmiydin daha 2 ay önce Bursa enduroya bu motorla nasıl giderim diyen.
Gidiş geliş, 330 km olan yola.
Vallahi helal olsun.
Fotolar harika.
Komutan simiti eldiven ile, meyvasuyunu eldivensiz tutuyor. Muhtemelen hijyen sebebi iledir.
Şu baltayı nereden buldunuz ? testere yokmuydu?
Traktör üzeri full koruma, diyecek bir şey yok.
Komutan dönüş yolunda sağ grenaj sağ sinyal ve kaskının sol vidasını düşürmeyi başarmış.
Kendi düşmediyse sorun yok.....
:) Sanırım bu geziye katılamadığıma üzülmemeliyim o nedir ya 633km tırr tırr öten firen yapınca sapıtan lastiklerin tepesinde..
Helal olsun çılgın kroscular demek istiyorum size ama yeni lakabınızı pek beğendim :P
Harikasınız, resimler harika ve yaptığınız şey büyük başarı.. :çiçek:
:O ne yaptınız siz ya.. :lama:
Murat abi bir daha yok orası uzak , yok burası uzak, lastiklerim uygun değil v.s.. gibi bahaneler üretemeyeceksin farkındasın değil mi :nanik:
Tebrik ediyorum :alkış:
Yol daha uzun olsa Komutanın motordan daha neler dökülecekti merak ettim :utan:
bayram sonrası tekrar kamplı olarak boluya gitme planımız var.yaylada çadır olayı yapabiliriz.Asvaltta motorlar bize çok rahat vermesede , bozuk yollar Bolu dan sonra fazlasıyla olduğundan motorlar bu sefer rahat ettirdi bizi.Hatta toprak üzeri kalın mıcırlı yollarda tırsmadık desem yalan olur :P
Çektiğim videolarıda akşama eklerim :kalp:
süper gezi olmuş poponuza sağlık :)