mümincim blog süper fakat barış yeni hatunmu yaptı olum eşinin adını zeynep diye yazmışın. serpil görmesin oyar vallaha bence hemen düzelt:]
(08-05-2012, 08:29 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]mümincim blog süper fakat barış yeni hatunmu yaptı olum eşinin adını zeynep diye yazmışın. serpil görmesin oyar vallaha bence hemen düzelt:]
Kafamı kaldı bizde.
Mümin bayıldım yaaaa Blog çok güzel devamını isteriz heee Askerden sonra...
olur böyle şeyler mümin eline sağlık fotolar ve anlatım çok güzel vakit buldukça bakıyorum.
Mümin çok iyi. Zevkle okunabilecek ve daha sonra bu gibi turlar için önayak olabilecek bir rapor
Raporun içeriği aslında çok daha geniş olacak bir kalıp oturtturmam lazım. içersine yazılacak çok hikaye var aslında.
Anlatım harika arada bir açıp okuyorum hoşuma gitti :):)
(08-06-2012, 11:15 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]olur böyle şeyler mümin eline sağlık fotolar ve anlatım çok güzel vakit buldukça bakıyorum.
yalan söyleme Barış sadece hızla fotolara bakıyorsundur :hö:
(08-07-2012, 12:20 PM)leather_engineer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Raporun içeriği aslında çok daha geniş olacak bir kalıp oturtturmam lazım. içersine yazılacak çok hikaye var aslında.
Ben Batum'daki maceralara daha gelmedim. Onlar varmı ?
(08-07-2012, 01:00 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (08-07-2012, 12:20 PM)leather_engineer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Raporun içeriği aslında çok daha geniş olacak bir kalıp oturtturmam lazım. içersine yazılacak çok hikaye var aslında.
Ben Batum'daki maceralara daha gelmedim. Onlar varmı ?
onları ancak sözlü dinlersin oraya yazılmaz :hahaha: