abi bitirme tezimde varaderoyla - 1200gs kaldı onları dağıtırsak tamamdır :D
mümin sen bakma kardeşim onlara getir hazır dağılmış yarım kalmasın :)
onur kapatma abi dükkanın önünü.
Benimde parçalayasım var motoru ama. Kıyamıyorum daha çok yollar kat edeceğim onunla. Eğer ümit kestiğim bir motorum olursa veririm barışa eylensin.
eyvallah kardeşim sağol valla veyselle benim motordan çok sıkıldım insan azcık değişiklik arıyor.
(08-03-2012, 11:42 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eyvallah kardeşim sağol valla veyselle benim motordan çok sıkıldım insan azcık değişiklik arıyor.
Biz mt-03 ü dagıttık Müminle beraber rahatladık, senide arayacaktık ama fırsat olmadı.
OFFFFF valla çok kötü oldum şimdi emo keşke beni arasaydınız 3 koldan girişirdik.
(08-03-2012, 12:05 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]OFFFFF valla çok kötü oldum şimdi emo keşke beni arasaydınız 3 koldan girişirdik.
olm. manyakmısınız ya dağılın :hö:
Transalp söktük biz abi senin makinanla işimiz yok :]
(08-03-2012, 01:01 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Transalp söktük biz abi senin makinanla işimiz yok :]
Hadi ya nesini söktünüz ?
(08-03-2012, 01:05 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hadi ya nesini söktünüz ?
Abi senle az kampa gitmedik motorunu dikkatlice incele :] vidaların gevşekliğinden anlıyacaksın zaten
(08-03-2012, 01:30 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (08-03-2012, 01:05 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hadi ya nesini söktünüz ?
Abi senle az kampa gitmedik motorunu dikkatlice incele :] vidaların gevşekliğinden anlıyacaksın zaten
elalarınızı elalarınızı allah vermesin sizin belalarınızı :kızgın: