Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Neden mi 1000 cc ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Biraz daha şakaklara kır düşmesi lazım değil mi Cihan abi. Beyazlatayım azcık saçları sonra alayım birtane GS
(08-03-2012, 09:09 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Biraz daha şakaklara kır düşmesi lazım değil mi Cihan abi. Beyazlatayım azcık saçları sonra alayım birtane GS

Erdem düşme bu tuzaklara sendaha ölmedin :P ne GS 'i :] :]
Ruhum kısrak bedenim kağnı oldugunda
(08-03-2012, 12:56 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ruhum kısrak bedenim kağnı oldugunda

Bu sözü bir yere not alayım :):)
Ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi..
1000cc: hızlı yaşa genç öl ,cesedin yakışıklı olsun
al bir de buradan yak :))
s1000rr ne hayabusa ne başkası
http://www.youtube.com/watch?v=zhf_mSzQvYQ
Adam bmw arabayı son cümlelerinde yerin dibine batırdı ''televizyonu şahine bile takıyorlar'' :D . Bence motor ağır basmış sonuçta herkes araba kullanır ama herkes motosiklet kullanamaz...
(08-05-2012, 07:39 AM)frishlie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Adam bmw arabayı son cümlelerinde yerin dibine batırdı ''televizyonu şahine bile takıyorlar'' :D . Bence motor ağır basmış sonuçta herkes araba kullanır ama herkes motosiklet kullanamaz...

Aslında böyle bir kıyaslama yapması bile hata :] elme armut kıyaslaması gibi olmuş. Ben nerde sport lüks bir araç görsem bebişin arabasıda güzelmiş diyip devam ediyorum. Neden böyle birşey yaptığımı sorarsanız mesele şu;

Biz motorcu milleti motosikletimizi kendi kazandığımız parayla alan insanlarız, hiç birimizin ailesi '' olum al şu parayı git kendine güzel bir motosiklet al demez'' aksine almaya engel olur. İşte bizim farkmız bu saaten sonra başlıyor kıyaslamaya bile gerek yok bebişle benim altımdaki motosikleti.
aslında beni en çok şaşırtan bu kadar pahalı motorsiklet satılan ülkemizde , şampiyon yarışçıların çıkması , sanırım millet olarak motorsporlarına doğuştan yeteneğimiz var :tamam:
Sayfa: 1 2 3 4 5