Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: doğalgaz tesisatı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
İyi günler arkadaşlar.Kiracı olarak oturduğum kristal cam bloklarında doğalgaz dönüşümü yapılmakta ve benim daireme doğalgaz hattı çekilmesi gerekiyor.
tanıdığı doğalgaz tesisatı yapan varsa yardımcı olmanızı istiyorum.
Saygılar.
Kristal cam bloklarında oturuyorsun heee komşu sayılırız aynı mahalledeyiz bu arada doğal gaz konusunda çok bilgim yok açıkçası :)
Özelden sana bir abimizin telefon numarasını yolladım ararsan sana yardımcı olur, Emrullah'tan aldım noyu dersen fiyatta yardımcı olacaktır.
(08-08-2012, 11:12 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kristal cam bloklarında oturuyorsun heee komşu sayılırız aynı mahalledeyiz bu arada doğal gaz konusunda çok bilgim yok açıkçası :)

Arada sesini duyduğum motor senin olabilir :))

(08-08-2012, 11:20 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Özelden sana bir abimizin telefon numarasını yolladım ararsan sana yardımcı olur, Emrullah'tan aldım noyu dersen fiyatta yardımcı olacaktır.

Özelden gelen bir mesaj yok kardeşim.
Doğrudur sanırım sesi ben yapıyorum elimden geldiğince aralardan sessiz geçmeye çalışsam da olmuyor :):)
05544642191 abi bu numaradan benı ara ben yardımcı olmaya calıscam sana