Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: SEYFO'DAN SATILIK MOTOR(LAR)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
(09-05-2012, 01:07 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaş, bu hepimize ders olsun.
Nereyi imzaladığımıza, kime vekalet verdiğimize çok dikkat edelim.

Seyfo, geçmiş olsun :çiçek:

bence ders olacak konu "kimsenin malını kendisinden habersiz satışa çıkartmayın" olmalı. önce o benim gözlüğümü sattı :]
buradan almış olduğum en büyük ders ;

Çevremde ne kadar leşci , ölücü , fırsatcı adam olduğudur...

Dostu düşmanı öğrendimde şu haini çözemedim.... vekaleti kendim imzalayıp teslim ettim de o ruhsatı kim sızdırdı bi bulsam ...!!
Seyfo 160tl. Masraf ettim. Son fiyatım 9.160tl.dir.
ajanlarımızı asla ele vermeyiz; bu tarafımıza olan güveni sarsar. ve ajanlarımız bilirler ki, yakalandıklarında tek başınadırlar. kimse kimseyi ele vermez. ben de vermem, onlar da vermez. versem inkar ederler. kural bu :]
tek başınasın seyfoooo. donuna kadar alcaaaz senin :P

(la böle ajan majan yazışıp durios, süzgeçe takılıp çekilmeyelim metruk yerlere?...)
(09-06-2012, 03:42 PM)metin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ajanlarımızı asla ele vermeyiz; bu tarafımıza olan güveni sarsar. ve ajanlarımız bilirler ki, yakalandıklarında tek başınadırlar. kimse kimseyi ele vermez. ben de vermem, onlar da vermez. versem inkar ederler. kural bu :]
tek başınasın seyfoooo. donuna kadar alcaaaz senin :P

(la böle ajan majan yazışıp durios, süzgeçe takılıp çekilmeyelim metruk yerlere?...)

Herkes ajan olabilir :O
Abi şu sattığın dragstarımın satış sözleşmesini göndersende sigorta paramı bari kurtarabilsem...

paraları Batumda tükettim Yalovaya harçlığım yok...
Arkadaşlar , Metin Abi Mersine gitti...Hazır piyasada yokken şu sakladığım motorları çıkarttım ve bayram üzeri kampanya yapmaya karar verdim ;

Sahibinden satılık ; Aprilia 125 kros (2T)

Sahibinden satılık ; Kanuni Deer 151 (4500km)

tanesi 3 bin olup ikisi birden 5 bine...
bir alana bir bedava gibi olmuş :) hayırlı satışlar
KROSUN RESİMLERİNİ KOYARMISIN SEYFO.. BİR ARKADAŞIM VARDI İKİ ZAMANLI ARAYAN ONA GÖSTEREYİM..
koyarım yakında ..iki üç aydır çalıştırmıyom..bi ara çıkartıp bakım yapıcam

fotoğrafa gerek yok biara toplantıya getiririm görür..
Sayfa: 1 2 3