Avrupa ve Doğu Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nın son ayağı bu hafta sonu Akyazı'da düzenlenecek. Şampiyonların taç giyeceği yarışta Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da süpermotocuları yalnız bırakmayacak
http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=531
Sağol Murat abi. Geçerken uğrayabilirim.
Ben cumadan yola çıkıyorum orada kalıp izleyeceğim yarışı geleni beklerim. :tamam:
Teşekkürler Murat abi...
Hamit Cumartesi yahut Pazar dönüşte uğrarım haberleşiriz.
(09-11-2012, 12:05 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hamit Cumartesi yahut Pazar dönüşte uğrarım haberleşiriz.
Olur tabi :tamam:
Arkadaşlar Kuzuluk Kaplıcalarında rezervasyon yaptırın...
Duyduğum kadarıyla fiyatlar makulmuş, piste 5 dk., gidin hem güzel bir hamam sefası yapın hemde güzel bir haftasonu geçirin.
Ben pazar günü günübirlik gidebilirim...
pazar günü benide alın benide alın ; )
Cihan abim, şu saroz işi ne oldu, onu bekleyip duruyoruz.
(09-11-2012, 04:26 PM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]pazar günü benide alın benide alın ; )
Batu Ekimde hazır ol çok sıkı gezi olacak.
(09-11-2012, 02:31 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar Kuzuluk Kaplıcalarında rezervasyon yaptırın...
Duyduğum kadarıyla fiyatlar makulmuş, piste 5 dk., gidin hem güzel bir hamam sefası yapın hemde güzel bir haftasonu geçirin.
Ben pazar günü günübirlik gidebilirim...
Ben orada kalıyorum ayarladım bile :P :P
(09-12-2012, 06:20 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (09-11-2012, 04:26 PM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]pazar günü benide alın benide alın ; )
Batu Ekimde hazır ol çok sıkı gezi olacak.
Sıkı bizim işimiz :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: