Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: BMW sevdalılarını biraz azdırmak için
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.

Bunlarda hep düşen BMW ciler

BMW kötü motor yaw binilmez baksana hep düşürüyor sürücüyü :)
(09-21-2012, 01:01 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BMW kötü motor yaw binilmez baksana hep düşürüyor sürücüyü :)

benim olsun da düşürsün, razıyım, yeter ki onun elinden düşeyim :)
Abi ne yaptın ya...

Arazim geldi senin yüzünden.. :lama:

(09-21-2012, 01:29 PM)dopamin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-21-2012, 01:01 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BMW kötü motor yaw binilmez baksana hep düşürüyor sürücüyü :)

Özlem.. Geçmiş olsun bu ara.. Düşmeyide tecrübe ettiğine göre artık tam bir motorcu olmuşsun :tamam:
(09-21-2012, 01:41 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi ne yaptın ya...

Arazim geldi senin yüzünden.. :lama:

(09-21-2012, 01:29 PM)dopamin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Özlem.. Geçmiş olsun bu ara.. Düşmeyide tecrübe ettiğine göre artık tam bir motorcu olmuşsun :tamam:

Sağol Veysel. Düşmeyi, düşürmeyi, kaldırmayı tecrübe ettim, bir de boyuma enime çapıma ağırlığıma uygun başlangıç motorumu buldum mu tamamdır. Sonrasında gelsin enduro :).
:sinirli: BU ADAMLAR DELİMİ KARDEŞİM O MOTORLARI ATIP DURUYORLAR ALTINDANN.. BİZDE OLSA ARAZİYE SOKMAYA KIYAMAYIZ :]

BAŞKAN ALLAH İZİN VERİRSE HAFTA SONU ARAZİYE ÇIKICAZ SENİDE BEKLERİZ :]