Yine çok güzel bir havada güzel bir aktivite. Bozuyorum niyetialıcam bir remzi :]
(10-07-2012, 08:24 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yine çok güzel bir havada güzel bir aktivite. Bozuyorum niyetialıcam bir remzi :]
Abi sen al motoru gezilerden sonra ben yıkayacam söz :]
(10-08-2012, 06:17 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (10-07-2012, 08:24 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yine çok güzel bir havada güzel bir aktivite. Bozuyorum niyetialıcam bir remzi :]
Abi sen al motoru gezilerden sonra ben yıkayacam söz :]
:] Sırf bu taahhüt için remzi alınır cihan abi. kışın çamurlu hallerimizi hatırlarsan..
Harika fotolar.. Elinize sağlık.. Bu havaları kaçırmamak lazım :tamam:
Behlül ile bir teker döndüremedik yahu :sinirli:
Bayram, yine herşey çok güzel görünüyor.
Yapabileceğimi düşünsem, iki dakika düşünmem.
Sen artık ikametkahını Denizli göleti olarak yaparsın gibime geliyor.
Girip çıkmadığınız yeri kalmadı artık.
(10-08-2012, 08:23 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bayram, yine herşey çok güzel görünüyor.
Yapabileceğimi düşünsem, iki dakika düşünmem.
Sen artık ikametkahını Denizli göleti olarak yaparsın gibime geliyor.
Girip çıkmadığınız yeri kalmadı artık.
Teşekkür ederim Mehmet abi, herşey çok güzeldi. Mükemmel bi şekilde stres attık doğa ile başbaşaydık ve çok şükür kazasız belasız geri döndük..
Yapabilme meselesine gelince bence senin motor konusundaki deneyimlerin sayesinde hiç zorlanmadan bizimle gelebilirsin hatta önümüze bile geçersin, birde Osman abiyi düşünürsek o bu işi yapıyosa siz rahatlıkla yaparsınız..
Daha köyler bölgesinde bilmediğimiz nice güzel yerler olduğunu düşünüyorum. Köylerden arkadaşlarla krosa çıkmaya başlayınca hepsini keşfedip sizlerle yaplaşacağım.. :çiçek:
zorla bi kross aldırcanız abi banada : )
(10-08-2012, 04:02 PM)Sofubike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]zorla bi kross aldırcanız abi banada : )
Büyük bir aksilik olmadığı sürece pişman olmayacağının garantisini verebilirim.. :tamam:
(10-08-2012, 07:54 PM)BayramTOPAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (10-08-2012, 04:02 PM)Sofubike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]zorla bi kross aldırcanız abi banada : )
Büyük bir aksilik olmadığı sürece pişman olmayacağının garantisini verebilirim.. :tamam:
Bayram seninle bir konuşalım bu konuyu ben anlamam kroslardan