Tatlı mı olur , yemek mi olur bilmem ama bugün Gebze de bir fazer görmüşler..
Yeni çarşıda iki kişi itiyormuş , üzerindekinde de GMK yeleği varmış :]
arkadaşlar bugün itiberiyle fazer a kavuştum ve dakika bir gol bir aküyü değiştirdik sabah sabah neyseki onun haricinde başka birşey yok birde öğrendimki veysele anahtar vermemek gerekiyormuş sizinde aklınızda bulunsun.

Barışım, gözün aydın.
Gidonun yer görmesin.
Hayırlı olsun Barış, kazasız belasız kullanmanı dilerim. Artık yaparız bi eskişehir havalar soğumadan :).
Kanka ne zaman dişli lastik Fazer'a takıyoz :] :lama:
barış hayırlı olsun kardeşim...kaskın kafandan tekerin yoldan çıkmasın..
kardeşim hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermeden fazerin doyumuna cabuk var.
Varki tekrar bir endro alasın :)
Kazasız belasız günlere inşallah dostum..Güle güle kullan ardından bi V-strom Yakışır dimi kardeşim:P:P:P
(10-18-2012, 02:31 PM)dopamin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı olsun Barış, kazasız belasız kullanmanı dilerim. Artık yaparız bi eskişehir havalar soğumadan :).
tşk iyi dileklein için, eskişehire bayramdan sonra şöyle havanın güneşli olduğu bir gün kaçarız.
(10-18-2012, 03:09 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kanka ne zaman dişli lastik Fazer'a takıyoz :] :lama:
kardeşim o dediğin bunda tutmaz ama bi takım lastik lazım amcası haberin olsun :)
(10-18-2012, 03:22 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]barış hayırlı olsun kardeşim...kaskın kafandan tekerin yoldan çıkmasın..
sağol kardeşim inşallah zaten bi süre temkinli kullanmamda fayda var sanırım bazen arkası önünü geçiyor:]
(10-18-2012, 05:40 PM)doctor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardeşim hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermeden fazerin doyumuna cabuk var.
Varki tekrar bir endro alasın :)
doktor tilkinin dönüp dolaşacağı yer endurodur :tamam:
(10-18-2012, 09:47 PM)Red_Line Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kazasız belasız günlere inşallah dostum..Güle güle kullan ardından bi V-strom Yakışır dimi kardeşim:P:P:P
özgür gardaşım dediğin gibi dl650 bu işin cilası olacak :çiçek: