GMK kankaları,
Eğer bugün kıyamet koparsa, size hakkımı helel ediyorum :P
Eğer bu gün kıyamet kopmazsa, Mayaların madara olduğu, karizmanın yerlere düştüğü gündür.
Abi çok ekmeğini yedim ...sende hakkını helal et..
: )))
Kıyamet kopmazsa yılbaşında biz kopacağız :muzdans:
(12-21-2012, 08:38 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi çok ekmeğini yedim ...sende hakkını helal et..
Ulen serseri..
Ben zaten hakkımı helal ediyorum demişim.
Sanki sen hakkını helal etmişsin gibi tekrar "sen de hakını helal et " diyorsun.
Üstadım , hava muhalefeti nedeni ile 12.ocak.2013 tarihine ertelenmiştir kıyamet.Haberiniz yokmu :P
(12-21-2012, 08:43 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (12-21-2012, 08:38 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi çok ekmeğini yedim ...sende hakkını helal et..
Ulen serseri..
Sanki sen hakkını helal etmişsin gibi tekrar "sen de hakını helal et " diyorsun.
tartışmayı uzatmayalım...
Vstrom un anahtarını bırak helalleşelim abi !
Seyfo bursa enduroda whiskini içmiştik helal et :]
(12-21-2012, 08:50 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (12-21-2012, 08:43 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (12-21-2012, 08:38 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi çok ekmeğini yedim ...sende hakkını helal et..
Ulen serseri..
(12-21-2012, 08:43 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (12-21-2012, 08:38 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi çok ekmeğini yedim ...sende hakkını helal et..
Ulen serseri..
SIRAD köprüsünden Vstrom geçemez kanka Murat abinin Husky'i iste..
(12-21-2012, 08:52 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Seyfo bursa enduroda whiskini içmiştik helal et :]
olmaz abi ... yarın adama sorarlar '' bizim haram ettiğimiz şeyi sen nasıl helal ediyon ? '' diye ...
whiski hariç helal olsun... : ))
sende bana emanet verdiğin ön çamurluğu helal et ...
(12-21-2012, 09:13 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (12-21-2012, 08:52 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Seyfo bursa enduroda whiskini içmiştik helal et :]
olmaz abi ... yarın adama sorarlar '' bizim haram ettiğimiz şeyi sen nasıl helal ediyon ? '' diye ...
whiski hariç helal olsun... : ))
sende bana emanet verdiğin ön çamurluğu helal et ...
kıyamet kopacak bizde hala maddi uğraşlar içindeyiz :P
Cehennem
Motosiklet
Klübünde görüşürüz :]