kazasız belasız Sağlıklı mutlu günlerde güle güle kullan kardeşim..Süper bi seçim.
Pazar günü için hava yağmurlu gözüküyo ama yinede haberleşelim site içerisinden

başkan hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.. foto bir harika, canlısını yakından görmek isterdim doğrusu...:.(

Çok teşekkürler arkadaşlar..
:çiçek: 

Veysel çok sevindim hayalindeki motora kavuşmana. Önceki sana olmamıştı zaten. Allah ağız tadıyla kullandırtsın. Artık baklava, waffle, suşi yaparsın ortaya bi karışık :).

(12-28-2012, 01:00 PM)dopamin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veysel çok sevindim hayalindeki motora kavuşmana. Önceki sana olmamıştı zaten. Allah ağız tadıyla kullandırtsın. Artık baklava, waffle, suşi yaparsın ortaya bi karışık :).
Ondan değil, 1000cc korkuttu bu 600 lükleri. Sattırıcam hepsinin motorlarını :]:]:]

Hayırlı olsun Başkan.
Güzel Alet. Allah (CC) kaza bela vermesin.

(12-28-2012, 01:38 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (12-28-2012, 01:00 PM)dopamin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veysel çok sevindim hayalindeki motora kavuşmana. Önceki sana olmamıştı zaten. Allah ağız tadıyla kullandırtsın. Artık baklava, waffle, suşi yaparsın ortaya bi karışık :).
Ondan değil, 1000cc korkuttu bu 600 lükleri. Sattırıcam hepsinin motorlarını :]:]:]
Gözünü sevdiğim kıyma bize  :çiçek:

(12-27-2012, 02:17 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]boyu 1.90 nın altındakiler binemez :]
ya tamda beni tarif etmişsin :))
iyi günlerde kullan kardeşim benim almayı çok istediğim fakat tek silindir olmasından dolayı cesaret edemediğim bir motor.ne renk bu arada?

Veysel hayırlı olsun. Boyu boyuna suyu suyuna uygun bir motor. Kazasız belasız hakkını vermen dileğiyle,

Çok teşekkürler arkadaşlar..
Havalar elverişli olsa da birlikte teker çevirsek biraz :çiçek: