Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: GMK da yeni bir italyan
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
yok abi ben tatlımı alırım ama önce başkan savsın bi sırasını ondan sonra sıra bana gelir. Size tatlılar feda olsun ....
(01-08-2013, 09:27 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mehmet Abi bu arada hakkaten haklısın sanırım en kısa sürede motor değiştirme rekoru bana geçti. Bu arda bu tatlı sanırım 6. olucak:P:P
Onur yeni motor hayırlı olsun.Kuba yı sattınmı?
oda duruyo abi satılık şu anda
hayırlı olsun Onur.. F650 makinası var sanırım onlarda...
üst kapak hariç aşağısı aynı 650 gs 4 sübap bu 5 sübaplı bu da yakış ve çekiş olarak ++ değerler katıyor:]
(01-09-2013, 06:08 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]üst kapak hariç aşağısı aynı 650 gs 4 sübap bu 5 sübaplı bu da yakış ve çekiş olarak ++ değerler katıyor:]
onur kardeşim göreceğiz ne kadar değer kattığını:]:]
(01-10-2013, 07:06 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-09-2013, 06:08 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]üst kapak hariç aşağısı aynı 650 gs 4 sübap bu 5 sübaplı bu da yakış ve çekiş olarak ++ değerler katıyor:]
onur kardeşim göreceğiz ne kadar değer kattığını:]:]

Madem o kadar değerli.. tatlısı da ona göre değerli olur herhalde :]
tenerenin yanında esamesi bile okunmaz ama senin aldığın tatlı ve tenere orantısında bir atraksyon düşünüyorum veysel :]:]
Ne tatlisi olum ya. Birakin bu tatli isini. Seker komasina gireceksiniz. Alma Veysel bosver.
Erdemcim senin kulüp içinde bi sevecenliğin , bi sempatikliğin hani bi yerin var diyorum..

kaybetme istersen diyorum...

: ))
Sayfa: 1 2 3 4