Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: 2011 honda cbf600 s satılık
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Merhaba arkadaşlar.
motorum 09.05.2011 tarihinde trafiğe çıkmış.Sevdiğim bir abime 3940 km'de güngör motordan 2. el olarak aldık ve 8200 km'de de ben abimden aldım...motorun 1000-6000 ve 12000 bakımları güngör motordadır ve motorun garantisi devam etmektedir.
motor alındığından buyana hiç üzülmeden kullanıldı ve sürekli kapalı otoparkta muhafaza edildi.
amacım Yamaha fz6 fazer s2 almak...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...319/detay/
inşallah gönlündeki fazer a kavuşursun hayırlı satışlar.
(01-13-2013, 12:27 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]inşallah gönlündeki fazer a kavuşursun hayırlı satışlar.

inşallah kardeşim allah herkesin gönlüne göre versin...
diyeceğim ama ben maymun iştahlıyım bana ne vereceğini o bile bilmiyor :))
bu motoru satın almamın nedeni bildiğim bir motor olması ve km'sinin düşük olması idi,yoksa aklım hep Fazer'da idi...
aradığım fazer'i buldum umarım alabilirim...
hayırlı olsun hayırlı satışlar
GMK bu yaza çok hızlı girecek...

herkes makinaları yeniliyor : ))

inşallah sende gönlündeki makinaya tez zamanda kavuşursun dostum .
(01-15-2013, 06:53 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]GMK bu yaza çok hızlı girecek...

herkes makinaları yeniliyor : ))

inşallah sende gönlündeki makinaya tez zamanda kavuşursun dostum .

biraz değişiklik iyidir Seyfo...heyecan katar :))
Serkan ayirli satışlar be ya :]
sabah full benzinlikte gördüm yavruyu yıkatıyordu :) bide sıra beklemes olmasa :)
(01-16-2013, 06:32 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sabah full benzinlikte gördüm yavruyu yıkatıyordu :) bide sıra beklemes olmasa :)

Kardeşim akşama hazırlık yapıyordum :))
Öğlen arasında da bi cila çekerim offf...Satmasam mı ne yapsam,her temizlik sonrası aynı senaryoyu yaşıyorum yavvv...

(01-16-2013, 06:03 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serkan ayirli satışlar be ya :]

Hıdı ordan hıdı :))
Serkan kardeşim şu kasklı fotoyu değiştirsende bi yüzünü görsek.
Sayfa: 1 2