aynen yaa biara neydi öle endurodan geçilmiyordu ortalık, ben zamana ayak uyduramıyorum cihan abi
bu arada bu sene bi yedigöller gezisi olursa bakalım ne olcak çok merak ediyorum. kim gelecek kim kalacak
(01-31-2013, 12:17 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]aynen yaa biara neydi öle endurodan geçilmiyordu ortalık, ben zamana ayak uyduramıyorum cihan abi
bu arada bu sene bi yedigöller gezisi olursa bakalım ne olcak çok merak ediyorum. kim gelecek kim kalacak
Geçen sene Erdo ve Hamit gidebildiğine göre ben giderim yinede. Gerçi Erdo öyle böyle sürdü çocuk babalar gibi. Hamit mızmız böceğiydi, söylendi durdu.
Hamit'e zordu ama o yollar. Bu yaz gidersek yine bakacagim o cukurlara. Girdigi her bir cukura bi kufur birakti..bakalim orada duruyorlar mi :)
Bu sene nasipse sizi Bolu Seben Gölü ve Aladağlar-Kızık Yaylası'na götürecem. Yollar bol oksijenli asfalt ve virajj
(01-31-2013, 12:56 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu sene nasipse sizi Bolu Seben Gölü ve Aladağlar-Kızık Yaylası'na götürecem. Yollar bol oksijenli asfalt ve virajj
hadi gidelim, hadi gidelim :lama:
Seben Gölü çevresi 35 KM. oraya giderkenki Gölcük, Kızık yaylası ve Aladağlar yolları çok güzel doğal bir şölen.
İçim gıcıklandı bak şimdi : )
:pilot: yaz gelsin artıııkkkkkkk
Durun yeni motorumu alip geliyorum hemen
ahahahah geçerken uğra benim dükkana bari :)