acelesi yok barış nezaman istersen- istersen al parasınıda istediğin zaman verirsin oda problem değil.
bu arada daha ilan daha başlamadı zaten barış yayına başlasın bekletirim ve ya kimseye söz vermem merak etme
Barış walla bak onurun msjını okurken ilk aklıma sen geldin..cumartesi insallah alırızda onuru bi rahatsız ederiz be kardeşim:P:P
kardeşim cumartesi iptal motor işi adam vazgeçti :(
Onur ilanı kaldır kardeşim müsait bir vakit çantayı alıcam senden, birde bişey sorucam sen o çantayı fz6 için almıştın alt tablanında fotosunu koyarmısın ?
Sağlık olsun,her işte vardır bi hayır..kasar oto ya gidelim o zaman konuştuğumuz üzere
:tamam::tamam: aynen kardeşim moralim çok bozuk alış veriş yapmam gerek :):)
(01-30-2013, 09:25 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardeşim cumartesi iptal motor işi adam vazgeçti :(
Onur ilanı kaldır kardeşim müsait bir vakit çantayı alıcam senden, birde bişey sorucam sen o çantayı fz6 için almıştın alt tablanında fotosunu koyarmısın ?
yok barış bu çanta aprilla ile beraber geldi ; FZ6 daki kappa k35 ti ve küçüktü, photobucketa giremiyorum resim yükleyemedim barış.
Birde ben anlamadım sen aldınmı çantayı şimdi.
kappada K628 modeli var birebir aynısı
(01-31-2013, 06:51 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]:tamam::tamam: aynen kardeşim moralim çok bozuk alış veriş yapmam gerek :):)
bari siz yapmayın, batarız valla :]
Onur hayırlı satışlar..
Barış iyi günlerde kullan allah yere değdirmesin çantanı...