Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Yavrum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Atatürk Havalimanı'nda ilginç bir olay yaşandı. Kalkış için izin isteyen Türk Hava Yolları kaptan pilotu ile bayan hava trafik kontrolörü arasında geçen 'yavrum' polemiği büyümeden sona erdi.

Kalkış için Atatürk Havalimanı kontrol kulesinden izin isteyen kaptan pilot izni aldıktan sonra 'saol yavrum' şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine tekrar konuşmaya devam eden bayan kontrolör, 'siz bana yavrum mu dediniz' diyerek pilotla polemiğe girdi.

Türk Hava Yolları kaptan pilotu ise 'hayır diğer arkadaşa dedim' şeklinde cevap vererek konuyu kapattı.

İşte kısa süreli polemiğe neden olan o konuşma:

http://soundcloud.com/airporthaber/ahlde...trol-r-n-1

kaynak : airporthaber.com
Kaptan bizden galiba:)
Sağol yavrum , hahaaa :) koptum yaa
Bir yere kadar hanım dersin sonra kaçıverir , süper :hahaha:
Ne var bunda?
Ne güzel işte. Sıcak ve samimi.

Bence trafik kontroldeki bayan böyle bir hitabiyeti bir pilottan ilk defa duyduğu için, acaba mı dedi.
Kulaklarına inanamayıp, emin olmak için sordu. Hitap şeklinden ve sıcaklıktan memnundu.
Yavrum, aynı zamanda bir komplimandır. Sevimlilik ve güzellik barındırır içinde.

Tarfik görevlisinin sorusu üzerine, pilot tırsmış ve geri adım atmış bence.
Pilot hatalı. Israrcı olmalıydı bence :]
eline sağlık çok güldüm ya bayanın bana yavrum mu dediniz sorusundan sonraki sessizlik ve titrek ses mükemmel yaa :)
mehmet abi sana katılıyorum pilot çok sağlamcı bence olayın birazdaha üzerine gidebilirdi... manevrayı daha sonra daha sert bir şekilde yapardı.

mesela :

öyle dememi mi isterdin diye bir cevap verebilirdi mesela :artis::P:P:]

sonradan baktı olmuyor üzgünüm ne yazıkki arkadışıma cevap vermiştim deyip çok sert bir manevra yapabilirdi. Yerse tabi...
Vaay demek sert manevra , emin misin onurum ?
Bu bizim camiada son aylarda en çok konuşulan ve gülünen olaydan biri olmuştur ve bundan öncede buna benzer bir çok ses kaydı ortaya çıkmıştı. Yanlız son örnek bu:]
Bende yavrum diyorum. Burda yavrum dersem kusuruma bakmayin. Soylemeden soylemeye fark var tabi. Tonlama nasildi acaba
Sayfa: 1 2