Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Yamaha 1200 Super Tenere Testi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Yahu Murat abi siz Kros yapıyosunuz enduro yapmıyorsunuz ki :utan:

o yolun nesi enduro :]

Xt660R -Xtz 660 tenere - sıradaki XT1200 tenere elbette Çağlar :)
(03-11-2013, 12:24 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yahu Murat abi siz Kros yapıyosunuz enduro yapmıyorsunuz ki :utan:

Hadi hayırlısı:]
(03-11-2013, 12:24 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yahu Murat abi siz Kros yapıyosunuz enduro yapmıyorsunuz ki :utan:

krosu bir tek ercan kahraman yapıyor bizim klüpte.Biz enduro yapıyoruz.Kros teknik bir olay ona pist lazım :P lütfen enduro ve kros olayını karıştırmayalım :P:P:P
bende katılıyorum, ercan kahraman bu işi fena yapıyor. herifte kırılmadık kemik kalmadı diye hatırlıyorum. Biraz deli olmak lazım zaten bu işte :P:]
(03-10-2013, 01:24 PM)Spike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]krosu bir tek ercan kahraman yapıyor bizim klüpte.Biz enduro yapıyoruz.Kros teknik bir olay ona pist lazım :P lütfen enduro ve kros olayını karıştırmayalım :P:P:P

Abi bırak Allahını seversen ya.. bu yollara ya traktör girer ya kros girer..

Bu yola R1 girsin oda krostur benim gözümde :]

Ercan'ı da özledik yaw:.(
size bir not: bir tarihte x gezisine BMW ile katılan arazici arkadaş o yarıklara motoru ile sıkışmış hahaaaaa... hatta resmini bulup eklerim bir ara
(03-11-2013, 03:23 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]size bir not: bir tarihte x gezisine BMW ile katılan arazici arkadaş o yarıklara motoru ile sıkışmış hahaaaaa... hatta resmini bulup eklerim bir ara

sıkışmış mı ?

düşmüş mü ?

: ))
(03-11-2013, 03:25 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-11-2013, 03:23 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]size bir not: bir tarihte x gezisine BMW ile katılan arazici arkadaş o yarıklara motoru ile sıkışmış hahaaaaa... hatta resmini bulup eklerim bir ara

sıkışmış mı ?

düşmüş mü ?

: ))

ne farkeder 5 kişi o yarıktan çıkarmaya uğraşmışlar.yarım metrelik bir yarıktan bahsediyorum (bizden değil düşen)
şu ercanı gören varmı yaa napıyo bu adam yok ortalıkta

Başkan adam daha ne yaptığını bilmiyor. :]

Bana sorarsan hiç bir şey yapmıyor. Motor hep durağan ve elde taşınıyor.
Hani 5 dakika 50km hızda bir yol aldığı video görsek tamam diycem. Yok kardeşim nerede çukur var içinde bu.
Sayfa: 1 2 3