Merhaba arkadaşlar,
Çok yakın bir arkadaşım eşini ikna etmiş ve bir maxi scooter almaya karar vermiş. Yakınlarda 4.000 -5.000 TL civarında satılan temiz bir araç var mı? Öncelikli modelleri Piaggio X8 veya X9. Ben Pcx önerdim ama biraz küçük göründü sanırım.
kanuni rokko 150 var :) görüntü aynı ciğerli makina 1000 tl istiyorum
(03-13-2013, 08:02 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kanuni rokko 150 var :) görüntü aynı ciğerli makina 1000 tl istiyorum
Kardeşim yazsana kontakt çevirmeden çalışır diye :]
(03-13-2013, 07:54 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]burgman 400 uyar mı ?
Adaşım kaç para istiyorlar bir de temizliğine emin miyiz? Bildiğimiz biri satıyorsa elbet görmek isterim. Piaggio'dan daha ciğerli makina nihayetinde :]
Kanuni Rokko isimden kaybediyor abi :] Rocco falan evlerden ırak olsun :]
aaaaaa doğru anahtarsız çalıştırma var onu unutmuşum:]:]:] işin gırgırı inş. kafanıza göre bir beygir bulursunuz.
(03-13-2013, 08:14 AM)Bandroll Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (03-13-2013, 07:54 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]burgman 400 uyar mı ?
Adaşım kaç para istiyorlar bir de temizliğine emin miyiz? Bildiğimiz biri satıyorsa elbet görmek isterim. Piaggio'dan daha ciğerli makina nihayetinde :]
Kanuni Rokko isimden kaybediyor abi :] Rocco falan evlerden ırak olsun :]
Yerlisinden zarar gelmez , bizde yazıldığı gibi okunur seyficim sorun olmaz :]
benim garajdada bi burgman var ama sahibi satarmı emin değilim sorayım akşam solerim sana adam daha yeni 2500 tl para harcadı ve değişmeyen hiçbiişiy kalmadı. Acayip temiz. şu an bi lastik ihtiyacı var onu alıcak. Bakımdanda dün çıkardık bu arada her türlü kefilim.
Xmax 250 verelim..az yakar çok kaçar..
Seço benimde aklıma geldi.. ama arkadaşın limitleri yetmiyo snırım ..