Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: GMK Gezi Programı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Sansak Kanyonu :+1:Gmk

Ayrıntısı Burada
karasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Karasu listede en üstlerde :+1: :çiçek: Gmk
Karasuda çok güzel ama Yazın daha güzel olacağını düşünüyorum.
(01-23-2011, 11:50 AM)cros Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]karasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kar yağınca gidelim yazını gördük sıra kışında :alkış::alkış: tatlı suya bağlamayalım arkadaşlar bizim orda ev var odunda bol meraklanmayın...
Her zaman gideriz de sen pek yoksun kanki ortalıkta :kaptan:
(01-23-2011, 08:56 PM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her zaman gideriz de sen pek yoksun kanki ortalıkta :kaptan:

aaa olurmu öyle şey ben herzaman varım kanka bedenen olmasa kalben daima sizinleyim :D daha rüzgarla vedalaşlmadık gardaşım...
(01-23-2011, 09:31 PM)baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-23-2011, 08:56 PM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her zaman gideriz de sen pek yoksun kanki ortalıkta :kaptan:

aaa olurmu öyle şey ben herzaman varım kanka bedenen olmasa kalben daima sizinleyim :D daha rüzgarla vedalaşlmadık gardaşım...

yok öyle vedalaşma falan zaten... aaaaaaaaa
duymamış olayım :hööyt:
Evet beyler bende bir bomba patlatayım bari:yess:

Evet haydin uzun yola MARDİN...

Mesafe: 1420 km
Konaklamadan :P :) 18 saat

mardinevleri7eg.jpg

Rota

mardinrota.jpg

Gelecek yaz için arkadaşlarla 10 günlük tatil planımız var, gerçeklerşmez ise Mardin'e kesinlikle yol almayı düşünüyorum.:tamam:

böyle bir planın varsa ben yerinde olsam karadeniz üzerinden gidip oradan aşağı inerdim :utan:
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9