Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: sağlık muayenesi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Herkese iyi akşamlar,

Yarın ehliyet almak için sürücü kursuna sağlık raporu götürmem gerekiyor öğrendiğim kadarıyla da sağlık ocakları vermiyormuş (Sağ olsun sürücü kursuda hiç yardımcı olmadı) sizin sağlık raporunu aldığınız yerler neresiydi....?
Gebze tıp merkezinden alabilirsin ben ordan almıştım ama tabi belli bir miktarda para ödemen gerekiyor..
Sürücü kursumun yönlendirmesiyle pendikte özel bir hastanede 50 tl gibi ücrete almıştım.(Hastane adını hatırlamıyorum ama ücreti hatırlıyorum. :) ) Eğer kursun yardımcı olmadıysa biraz cepten fazlaca ücret çıkabilir.
Ben darıca sağlık ocağından aile hekiminden ücretsiz almıştım.
Bunu araştırmanı tavsiye ederim.
Aile hekimine başvur.

; )
Gmk ailesinin fenni hekimi metin abimizdir , müracaatlar titizlikle değerlendirilir ... :P
aile hekimlerinin verdiği geçmiyormuş malesef.Az önve aldım bende merkez hastahanesinden bilginiz olsun 35 tl ve 2 ADET FOTOĞRAF istiyorlar
(03-20-2013, 09:27 AM)tuarekpriest Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]aile hekimlerinin verdiği geçmiyormuş malesef.Az önve aldım bende merkez hastahanesinden bilginiz olsun 35 tl ve 2 ADET FOTOĞRAF istiyorlar

o zaman şöyle bir durum olabilir , B ehliyeti olan kişilerden farklı rapor isteniyor demek ki..
hayırlı olsun engin , ehliyete az kaldı..
Bende daha 2 ay önce aile hekiminden aldım. Yok vermiyoruz 2013 ocaktan itibaren felan vs vs söylendi, yok kabul olmuyor boş boşuna alırsın, artık bunlar geçerli değil felan diye. Tamam dedim siz yinede verin öylelikle aldım. Muhattap olmak istemiyorsan 20 tl verip özel hastaneden alabilirsin her hastanenin ücretleri farklı sanırım ''aile tıp 20 tl istedi''
BENİM VERECEĞİM RAPORU KABUL ETMEYECEK KURSUN ALNINI KARIŞLARIM. HELİKOPTER PİLOTLARINA HERGÜN UÇABİLİR RAPORU VERİYORDUM BEN, ALOOOOOO.... ŞİMDİ DE SANTRANÇ, BİLARDO, KÖREBE OYNAYABİLİR RAPORU VERİYORUM.
A. B, C, D, E, F, G... HEPSİ MEVCUT GMK'LILARA. GMK'LIYSAN GEL KARDEŞİM...
:]:P:çiçek:
Sayfa: 1 2