Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: "Köprü ve otoyollarda motosikletler birinci sınıf araç olarak ücretlendirilmesin"
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
01 Ocak 2013 itibariyle Köprü ve Otoyol Geçişlerinde KGS sisteminin tamamen kaldırılacak olması nedeniyle motosikletlere uygulanan indirimli tarife ortadan kaldırılacaktır. Trafikte kapladığı alan, yollarda yarattığı aşınma, yarattığı trafik ve atık gaz emisyonu diğer taşıtlardan çok çok daha az olmasına rağmen, diğer taşıtlarla aynı kefeye koyularak aynı bedel üzerinden ücretlendirilmesi adalet ilkesi ile uyuşmamaktadır. Bir çok Avrupa ülkesinde motosiklet kullanımınn özendirilmesi amacıyla otoyol geçişleri tamamen ücretsiz veya cüzi bir bedel ile fiyatlandırılırken ülkemizde zaten yetersiz olan indirim oranın tamamen ortadan kaldırılacak olması gerçekten rahatsız edicidir. İlgili kurumun bu durumu değerlendirmesi ve gerekli düzenlemeyi yapması kamu vicdanının rahatlatılması anlamında önem taşımaktadır.

Şimdi bu linke tıkla ve imzanı sende at------->
http://www.change.org/tr/kampanyalar/k%C...irmaportal
Gercekten cok güzel bir paylaşım ellerine sağlık dostum girdim ve imzaladim umarim birileri bu yanlisligin farkina varir.tekrar Teşekkürler:))
İmzalandı. Tesşekkürler
:çiçek: Teşekkürler Çağlar..
attım imzamı saol çağlar
Bende imzaladım faydalı olur inşallah.
imzaladım umarım bir faydamız dokunur.
Benim okuma yazmam yok.
O nedenle parmak bastım...
İmzalandı Gmk
Bende damgamı bastım. Yalnız devlete para lazım kimden ne kırparsak kar kardır felsefesi olduğu için, umarızki dikkate alınırız:tamam: Aslında türkiye motosiklet kullanıcıları federasyonu olsa ve devletle görüş ve önerilerini sunacak bir merci olsa hiç fena olmaz bu ülkede.
Sayfa: 1 2