Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Safranbolu Gezisi Ve Motorcu Dostu Rock Cafe (Kayra Hotel)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Safranbolu !

süper ..

Sert erkeklere şiddetle tavsiye .. 400 km full otoban .. tam gaz..

mekan çok güzel görünüyor.. inşallah hepberaber gitmek nasip olur..

Çağlar tşk.

bu arada bağlar gazozu çekti canım : ))
Çağlar fotoğraflar için teşekkürler, güzel bir gezi olmuş...
Gidilip görülmesi gereken bir yer Safranbolu.
Burası için ayrı bir plan yapılacak gibi.
(03-21-2013, 12:09 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çağlar çok güzel fotolar eline sağlık.
Cihan abi bir haftasonu gezisi olarak düşünüyorsan amasrayı tarihi belli olunca banada haber verirmisin geçen sene amasraya gittim doyamadım bu sene tekrar gitmek istiyorum birlikte gidelim :çiçek:

Bende bende...

Çağlar eline sağlık harika fotolar.. Sayende hepimizin Safranbolusu geldi :çiçek: :]
Safranbolu gezisi esnasında akşam sağnak yağmur altında balık yemeğe Amasra'ya geçtik. Bu da harika salata sunumu leziz balıklarıyla Amasra da ki mekandan bir foto;

l9g6v.jpg
(03-21-2013, 03:06 PM)Spike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Safranbolu gezisi esnasında akşam sağnak yağmur altında balık yemeğe Amasra'ya geçtik. Bu da harika salata sunumu leziz balıklarıyla Amasra da ki mekandan bir foto;

l9g6v.jpg

OooOO burası da çok şahane görünüyor..:tamam:
Safranboluya gidiince şunları yapmadan

Yemeniciler arastasında kahve içmeden

Eski hükümet konagının arkasındaki türkiyenin ilk saat kulesinin
Bekçisiyle tanışıp sohbet etmeden

Baglar gazozu içmeden

Bana incir lokumu almadan dönmeyin

Bağlar gazozunun şişesi yenimidir acep ? şişe değişmiş güzelmiş. Safranboluya gittimde aradım fabrikasını buldum 3 koli ben aldım 2 koli kuzen. adam "esnafmısınız" diye sordu . Yok dedim "çocukken bakkalın önünde içtigim gazozun lezzetini buluyorum bunda ondan seviyorum" dedim. Bize fabrikayı gezdirdi. Yüz yıllık elektiriksiz çalışan gazoz makinasını gösterdi . Yerel kalmış ulusa açılamamış bir firma.size gürdal tosun'un oynadıgı siyah beyaz reklam filmini izlemenizide tavsiye ederim
Nostaljik Bağlar Gazozu Reklamı

http://youtu.be/b5QeT2nbQUU
Bağlar İçiniz :]
Teşekkürler Çağlar.

Safranbolu hertürlü uygundur. Gezi planı olursa yazın benide
Vallahi adamın canı çekiyor yaa bu kadar olmaz ..
Sayfa: 1 2 3